Hommikupoole ööd läheb sadu tihedamaks, õhutemperatuur tõuseb ning sadu läheb lõuna poolt alates üle lörtsiks ja vihmaks. Tihe sadu piirab nähtavust ja mitmel pool tekib jäide.

Homme liigub Kesk-Euroopast Läänemere äärde uus osatsüklon. Varahommikuks jõuab tihe lume- ja lörtsisadu Eesti lõuna- ja edelaossa ning laieneb kiiresti põhja poole. Lisandub soojemat õhku ja päeval jätkub sadu lörtsi ja vihmana. Puhub tugev kagu- ja lõunatuul puhanguti 15, saartel ja rannikul 18 m/s, õhtupoolikul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öö hakul -3 kuni +1, pärast keskööd tõuseb, päeval on 0 kuni +4 kraadi. Tihedas sajus on nähtavus halb ja õhutemperatuur tõuseb nulli ümbrusse ning seetõttu on sõiduolud halvad eelkõige varahommikust kuni keskpäevani, Põhja-Eestis pärastlõunani.

Pühapäeval jääb osatsüklon Rootsi rannikule tiirlema ja selle idaserv katab Eesti. Öösel sajab lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on kuni +3, hommikuks langeb -2 kuni +1-ni. Hommikupoolikul sajab Tallinna-Tartu joonest ida pool lund ja lörtsi, pärastlõunal on saju võimalus kõikjal väiksem. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul, vaid saartel ja Liivi lahe ääres võib olla puhanguid kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi.

Esmaspäevaks püsib madalrõhkkond Gotlandi lähistel ja nõrgeneb. Eesti jääb veel madalrõhkkonna mõjualasse. Üksikutes kohtades sajab nõrka lund. Lõunakaare tuul tasapisi nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -5, kui kahe pilvemassi vahel kujuneb selgem vöönd, siis võib kolm-neli kraadi külmem olla, päeval on -4. kuni +1 kraadi.

Teisipäeval katab Eestit hääbuva madalrõhkkonna serv. Kohati sajab vähest lund. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, kui laiguti pilvekiht hõreneb, siis võib veel paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval on -3 kuni +1 kraadi.

Kolmapäeval ulatub üle Eesti madalrõhuvöönd. Siin-seal sajab vähest lund ja lörtsi. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, päeval -3 kuni +1 kraadi.

Neljapäeval on tõusva õhurõhu foonil üksikuid lumehooge. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, päeval 0 kuni -4 kraadi.

Reedel liigub Balkanimaade kohalt põhja poole lõunatsüklon ja jõuab päeval Kesk-Euroopasse. Tänastel andmetel laieneb põhjaserv Eestini, kuid tihe sajuala nii kaugele ei laiene. Meil sajab vaid nõrka lund. Tuul pöördub kirdesse ja veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, päeval 0 kuni -5 kraadi.