Peipsi järvel puhub lõunatuul 8 kuni 12 meetrit sekundis, Liivi lahel, Soome lahe ida- ja lääneosas, Väinamerel ning Läänemere põhjaosas puhub lõunatuul puhanguti 14 meetrit sekundis, õhtul puhanguti 17 meetrit sekundis.

Pühapäeval on Balti riigid madalrõhkonna mõjusfääris. Öö on tõenäoliselt vihmane. Lõuna- ja edelatuul on öö hakul tugev, pärast keskööd veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 3..8 kraadi. Päeval madalrõhkkond eemaldub ja sajuhooge on harvem. Tuul pöördub loodesse ja põhja ning pole välistatud, et saarte läänerannikul ja Liivi lahel tõusevad puhangud 20 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on 5..10 kraadi.

Esmaspäeva öö hakul eemaldub madalrõhkkond Venemaale, kuid selle serva mööda kandub üle Eesti vihmahooge (saju tõenäosus 50-75). Hommikuks saju võimalus väheneb. Loodetuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 2..7, sisemaal langeb kohati 0°C-ni. Päeval liigub üle Eesti kõrgrõhuhari ja suuremat sadu ei tule. Õhutemperatuur tõuseb 6..9 kraadini. Kuid õhtu poole läheneb merelt uus madalrõhulohk. Saartele jõuavad sajupilved ja liiguvad edasi mandrile. Tuul pöördub lõunasse ning tugevneb.

Teisipäeval liigub madalrõhulohk üle Läänemere Soome ja tõenäoliselt tekib õhtuks Karjala kohale uus osatsüklon. Eestis on ilm sajune - sajab enamasti vihma, õhtul võib Virumaal sekka ka lörtsi tulla. Suure tõenäosusega on tuul tugev, puhub lõunast ja edelast, päeval pöördub läände ja loodesse. Õhutemperatuur on öösel 3..8, päeval 6..10 kraadi.

Kolmapäeval kandub eemalduva madalrõhkkonna servast meile laiguti sajuhooge. Läänekaare tuul püsib tugevana. Õhutemperatuur on öösel 2..7, päeval 6..9 kraadi.

Neljapäeval võib Eestist lõuna pool olev kõrgrõhkkond servaga Eesti kohale ulatuda ning sel juhul on ilm suurema osa ajast sajuta ja mõõduka läänekaare tuulega. Kiireneva õhuvoolu korral võivad aga õhtul saartele läheneva madalrõhulohu vihmapilved jõuda. Õhutemperatuur on öösel 2..7, päeval 6..10 kraadi.