Peipsi järvel võib lääne- ja edelatuul tõusta puhanguti 8-10 meetrini sekundis, öösel kuni 12 meetrini sekundis.

Soome lahe ida-, lääne- ja põhjaosas puhub lääne- ja edelatuul puhanguti 15 meetrit sekundis, öösel puhanguti kuni 18 meetrit sekundis.

Väinamerel ja Liivi lahe põhjaosas tugevneb lääne- ja edelatuul puhanguti 15 meetrini sekundis, 7.08 öösel puhanguti kuni 17 meetrini sekundis.

Kolmapäeval liigub aktiivne madalrõhkkond Norra merelt üle Skandinaavia ja Soome põhjaosa itta ning selle lõunaserva mööda liigub Läänmere äärde soojemat õhku. Saabuv õhumass on ka veidi niiskem, lisandub pilvi ja mõnes kohas sajab ka veidi vihma. Edela- ja läänetuul tugevneb puhanguti 13, rannikul 17 meetrini sekundis, õhtul pöördub tuul loodesse ning nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 8..12, rannikul kuni 15, päeval 17..19 kraadi.

Neljapäeval tugevneb Läänemere ümbruses uuesti kõrgrõhuala. Ilm on sajuta ja laialdaselt selge taevaga. Loodetuul öösel rahuneb ning päev tuleb võrdlemisi nõrga läänekaare tuulega. Õhutemperatuur on öösel 7..8°C-st sisemaal 14°C-ni rannikul, päeval 17..21°C.

Reedel jätkub kõrgrõhkkonna ülekaal. Ilm on sajuta ja võrdlemisi vaikne. Öösel riivab tõenäoliselt ka Eestit Skandinaavia põhjatipust loodevoolus liikuv jahedus ning õhk jahtub 5°C ümbrusse, maapinna lähedal aga langeb temperatuur 0°C lähedale, päevaks jõuab soojem õhumass ja maksimumid tõusevad 19..22°C-ni.

Laupäeval katab Eestit kõrgrõhuala lääneserv. Ilm on sajuta ja nõrga lõunakaare tuulega. Õhutemperatuur langeb öösel alla 10°C, maapinna lähedal pole välistatud langus 0°C lähedale, päeval on sooja 18..22°C.

Pühapäeval suureneb lääne poolt madalrõhkkonna surve ja õhtu poole suureneb nõrga saju võimalus saartel. Lõunakaare tuul tugevneb pisut. Õhutemperatuur on öösel 7..12, rannikul kuni 15, päeval 19..23°C.

Esmaspäeval liigub aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia ja Soome põhjaosa ning selle lohk ühes vihmapilvedega üle Eesti. Edela- ja läänetuul võib tugevneda puhanguti 15, rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 11..16, päeval 16..21°C ja kui kõrgrõhkkond ühes sooja õhumassiga vastupidavamaks osutub, siis tõuseb Eesti idapoolses osas veel paar-kolm kraadi kõrgemale.