Soome lahe ida- ja lääne osas tugevneb täna öösel lõuna- ja edelatuul 15 meetrini sekundis, päeval puhanguti 20 meetrini sekundis.

Läänemere põhjaosas puhub täna õhtul lõuna- ja edelatuul puhanguti 15 meetrit sekundis, öösel tugevneb edelatuul 14-17 meetrini sekundis, päeval puhanguti 22 meetrini sekundis.

Väinamerel ja Liivi lahe põhjaosad tugevneb vastu hommikut lõuna- ja edelatuul puhanguti 15 meetrini sekundis, homme päeval puhanguti 18 meetrini sekundis.

Neljapäeval liigub piki Norra merd põhja poole kahe keskmega madalrõhuala, mis laiendab oma valdusi Läänemere ümbruses, kuid olulist sadu meile veel enne õhtut ei too. Tuul pöördub kagust lõunasse ja edelasse ning tugevneb 7-12, puhanguti 15, päeval saartel ja rannikualadel puhanguti 20 meetrini sekundis (tõenäosusega meie rannikuvetes kuni 70 protsenti, Läänemerel kuni 90 protsenti). Õhutemperatuur öösel -1..+4, läänerannikul kuni +7, päeval 5..9, saartel kuni 12 kraadi.

Reedel liigub üle Eesti madalrõhulohk. Sajab vihma ja alles õhtupoolikul sajuhood harvenevad. Öösel puhub tugev edela- ja lõunatuul, puhanguti 15, saartel ja rannikualadel kuni 20 meetrit sekundis. Päeval pöördub tuul üle lääne loodesse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur öösel Ida-Eestis +2..+5, Lääne-Eestis 5..10, päeval 5..9, Lääne-Eestis kuni 12 kraadi.

Laupäevaks tugevneb kõrgrõhuhari. Öösel on kohatiste vähese vihma võimalus 50 protsenti, päeval langeb sajuvõimalus Lääne-Eestis alla, Ida-Eestis on veidi üle 50 protsenti. Loodetuul öösel nõrgeneb, päeval pöördub tuul edelasse ja lõunasse. Õhutemperatuur öösel 3..9, päeval 8..12 kraadi.

Pühapäevane ilm sarnaneb neljapäevasele. Norra merel on uus madalrõhkkondade tandem ja selle mõju ulatub Läänemere äärde, kuid vihmapilved meie läänesaartest eriti kaugemale ei ulatu. Sajuvõimalus saartel 60-70 protsenti, sisemaal alla 30 protsenti. Lõunakaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur öösel 2..8, päeval 7..11 kraadi.

Esmaspäeval liigub üle Eesti madalrõhulohk. Ilm on vihmane ja suhteliselt soe. Tuul pöördub lõunakaarest läände ja loodesse ning tugevneb veelgi, rannikul loodetuul puhanguti 17 meetrit sekundis. Õhutemperatuur öösel 2..8, päeval 6..10 kraadi.

Teisipäeval (võib Eesti jääda edela-kirde suunalisse madalrõhuvööndisse. Samal ajal on kõrgemates õhukihtides meie kohal kõrgrõhuhari, vihmavõimalus ~60 protsenti. Puhub tugev lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur öösel 1..7, päeval 6..9 kraadi.

Kolmapäeva öösel oleme madalrõhulohus ja mitmel pool sajab vihma, kohati võimalik ka lörts (sajuvõimalus 70 protsenti), kuid päeval tugevneb Lõuna-Skandinaavias kõrgrõhuala ja sajuvõimalus väheneb. Loodetuul järk järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur öösel -3..+4, päeval 5..8 kraadi.