Täna päeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia ja Soome poole. Eesti kohal pöördub õhuvool läände ja õhumass vahetub jahedama vastu. Hommikul ja päeval sajab hoovihma. Edelatuul tugevneb 5-12, päeval puhanguti 15, Soome lahe rannikul ning ka Saaremaal ja Hiiumaal 18 m/s, õhtul pöördub tuul läände. Õhutemperatuur on öösel +3..+8, Kirde-Eestis võib null kraadi lähedale langeda, päeval 7 kuni 12 kraadi.

Homme madalrõhkkond eemaldub, kuid selle serva mööda kandub Eesti kohale pilvi lisaks. Hommikul ja päeval sajab taas vihma, õhtul sekka ka lörtsi. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +6, päeval 6 kuni 10 kraadi.

Teisipäeval pöördub õhuvool loodesse ning lisandub külmemat õhku. Sajuhooge tuleb nii vihma kui lörtsina. Lääne- ja loodetuul on väga tugev, õhtu poole nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on kõrgrõhuharja mõju tugevam ja saju võimalus väiksem. Päeval läheneb Norra merelt uus madalrõhkkond ja selle lõunaserva mööda kandub soojemat ja niiskemat õhku Läänemere äärde. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 6 kuni 11 kraadi.

Neljapäeval suundub madalrõhkkond Karjala suunas ja selle servast kandub Eestisse vihmapilvi. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel +3 kuni +8, päeval 10 kuni 14 kraadi. Pole välistatud, et Lõuna-Eestis tõuseb veel paar-kolm kraadi kõrgemale.

Reedel eemaldub madalrõhkkond Põhja-Venemaale, selle järel pöördub õhuvool loodesse ja õhumass vahetub jahedama vastu. Saju võimalus väheneb. Puhub võrdlemisi tugev loodetuul. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +6, päeval 6 kuni 12 kraadi.