Eesti ilmateenistuse värske prognoos lubab, et öö hakul on homme ilm vaikne ja sajuta. Pärast keskööd jõuavad Edela-Eestisse uue läheneva madalrõhkkonna vihmapilved, tuul pöördub kagusse ja muutub tuntavamaks. Õhutemperatuur on 13 kuni 18 kraadi. Hommikuks jõuab madalrõhkkond Gotlandi lähistele ja päeval liigub üle Eesti ning toob rohket vihma, on äikest. Liivi lahe ümbruses saab keskpäevaks suurem sadu läbi ja õhtupoolikul hõreneb sadu järk-järgult ka mujal. Kagutuul tugevneb ja pöördub saartest alates edelasse, puhanguid on 15, Soome lahel kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on 18 kuni 23, idapoolsetes maakondades kuni 26°C.

"Hetkel veel ei tea päris kindlalt öelda, kuid homme võib tormi oodata," sõnas ilmaprognooside valvesünoptik.

Ta lisas, et hetkel on tormi tugevuse kohta väga palju vastuolulisi andmeid ja Ilmateenistus tegeleb sellega.

Neljapäeva öösel madalrõhkkond ühes vihmapilvedega eemaldub ja tugevnev kõrgrõhuhari muudab taeva selgemaks. Öö hakul puhub tugev lääne- ja loodetuul, peale keskööd nõrgeneb ja pöördub edelasse. Õhutemperatuur on öösel 12 kuni 17 kraadi. Päev tuleb suuremal osal sajuta, kuid mahasadanud vihmast niiske maapind võib anda lisatoidet pilvedele ja vihmahoog mõnes üksikus kohas on võimalik. Puhub mõõdukas edelatuul, vaid Soome lahe ääres võib olla puhanguid 14-15 m/s, õhtul ilm rahuneb. Õhutemperatuur on 20 kuni 22 kraadi, meretuulega rannikul jääb alla 20 kraadi.

Reedel jõuab Norra rannikule uus aktiivsem madalrõhkkond ja selle lohk liigub ööks ühes sajupilvedega Läänemerele. Pärast keskööd hakkab saartel vihma sadama ja hommikuks laieneb sadu üle Mandri-Eesti. Tuul pöördub kagusse ja muutub tugevamaks. Õhutemperatuur on 11 kuni 15 kraadi. Päeval liigub madalrõhulohk üle Eesti. Ennelõuna on vihmane, on äikest, pärastlõunal Edela-Eestist alates sajud hõrenevad. Tuul puhub lõunakaarest ja tugevneb, õhtupoolikul on puhanguid 15 m/s. Õhutemperatuur on 18 kuni 21, Lõuna-Eestis kuni 23 kraadi.