Reede hommikul tugevneb lõunatuul puhanguti 15 kuni 17 m/s, päeval lõuna ja edelatuul 14, puhanguti 20 m/s. Laine kõrgus 1 kuni 2 m, päeval merel 2 kuni 4 m, andis ilmateenistus hoiatuses teada.

Reedel jõuab Norra rannikule uus madalrõhkkond ja laieneb ka üle Skandinaavia ja Läänemere. Öö on lõunakaare tuulega, vaid saartel võib olla puhanguid 12, Liivi lahel 14 m/s. Hommikul algab jõulisem lõunatuule tugevnemine, päeva peale on puhanguid 15, saartel õhtul 20 m/s ning ka sisemaal läheb tuuliseks. Aeg-ajalt sajab vihma, öösel võib sekka ka lörtsi tulla. Õhutemperatuur on öösel 0..+3, saartel ja läänerannikul kuni +5, päeval 2..6, saartel kuni 8°C.

Laupäeva öö tuleb järjekordse madalrõhulohu survel väga tugeva lõuna- ja kagutuulega, puhanguid 15, rannikul 20, saartel 22 m/s (tõenäosus sisemaal kuni 75%, saartel ja rannikul kuni ~90%). Hommikuks pöördub tuul edelasse ja pisut rahuneb. Aeg-ajalt sajab vihma. Õhutemperatuur on +2..+7°C. Öösel Päeval on tõusva õhurõhu foonil sajuhooge harvem ja taevas võib ka lühiajaliselt selgemaks tõmbuda. Lõuna- ja edelatuule puhanguid on sisemaal 12, rannikul 15 m/s, õhtupoolikul annab tasapisi järele ning pöördub kagusse. Õhutemperatuur on +4..+7°C.

Pühapäeval liigub üle Eesti järjekordne madalrõhulohk ühes niiskema õhumassiga. Öösel ja hommikupoolikul sajab aeg-ajalt vihma, sisemaal ka lörtsi. Keskpäevaks sajuala eemaldub ja tugevneb väike kõrgrõhuhari. Tuuleväli on väga heitlik - öö on rahulik, päeval muutub lõunakaare tuul taas tugevamaks (puhanguid 15-16 m/s tõenäosusega 25-50%). Õhutemperatuur on +2..+7, öösel võib eelkõige idapoolsetes maakondades 0°C lähedale langeda.

Esmaspäeval jõuab Põhjamerelt uus madalrõhkkond Skandinaaviasse, laieneb taas ka Läänemere idarannikule ning selle serva mööda kannab edelavool meile sooja õhku lisaks. Öösel ja hommiku poole sajab vihma, päeva peale sadu lakkab. Lõuna- ja kagutuul tugevneb 7-12, päeval puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel +1..+5, päeval +4..+8°C.

Teisipäeval tugevneb idapoolse kõrgrõhkkonna mõju. Taevas muutub laiguti selgemaks ja ilm on suurema sajuta. Kuna Skandinaavia kohale ulatuv madalrõhkkond hoiab õhurõhuvälja pingelise, siis on lõunatuul ikka võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1..+6°C.

Kolmapäeval püsib Eesti kahe rõhuala piirimail. Mõni üksik paik võib vihmasabina saada (saju tõenäosus kuni 25%). Lõunakaare tuul on mõõdukas, rannikul veidi tugevam. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval +1..+6°C.

Neljapäeval võib madalrõhkkond mõjusamaks saada ja saju võimalus suureneb. Õhutemperatuur on +2..+5, selgineva taeva all võib öösel 0°C-ni ja alla paar kraadi allagi langeda.