Kolmapäeval jõuab järgmine madalrõhkkond Skandinaavia ja Teravmägede vahele. Kesk-Euroopa kohal valitseb kõrgrõhuala. Eesti jääb kahe rõhuala piirimaile ja ilm on olulise sajuta. Puhub edelatuul 4-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni 4 kraadi.

Neljapäeval riivab Eestit üle Põhja-Skandinaavia liikuva madalrõhkkonna serv. Suuremat sadu ei tule, kuid kohati võib vesiseid helbeid pudeneda. Puhub edelatuul 6-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s, õhtul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, päeval 0 kuni 4 kraadi.

Reedel saab veidi mõjusamaks väike kõrgrõhuhari. Ilm on suurema sajuta. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni 1, päeval -1 kuni 2 kraadi.

Laupäeval jääme idapoolse kõrgrõhuala ja läänepoolse madalrõhuala piirimaile. Suuremat sadu ei tule, kuid üksikutes kohtades võib nõrka lund või lörtsi pudeneda. Lõunakaare tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni 1, päeval -1 kuni 2 kraadi.

Pühapäeval tugevneb idapoolne kõrgrõhuala. Olulist sadu ei tule. Kagutuul tugevneb 5-10, saartel puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -2 kuni 1 kraadi.

Esmaspäeval püsib Venemaa kohal kõrgrõhuala, lääne poolt suureneb madalrõhkkonna surve. Sadu Eestini ei jõua, kuid kagutuul on tugev, puhangud ulatuvad sisemaal 13, saartel ja rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7 kraadi. Kui kaguvool meile jõulisemalt külma kannab, siis võib õhutemperatuur idapoolsetes maakondades -10 kraadi ümbrusse langeda. Päeval on 0 kuni -5 kraadi.

Teisipäeval võivad madalrõhkkonna pilved üle Läänemere jõuda ning Eestisse lund ja lörtsi tuua. Puhub tugev kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, idapoolsetes maakondades võib paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval 0 kuni -3 kraadi, saartel üle 0 kraadi.