Homme laieneb madalrõhkkonna kaguserv Läänemere äärde. Sajab lund ja lörtsi, õhtul Lääne-Eestis ka vihma. Puhub edelatuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja rannikul kuni 20 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, Ida- ja Lõuna-Eestis võib veel alla -5°C langeda, päeval tõuseb +1..+4 kraadini.

Teisipäeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjaosa itta edasi ida-kagu suunas ja selle kauges edelaservas sajab Eestis siin-seal lörtsi või vihma. Puhub tugev edelatuul 5-11, põhjarannikul puhanguti 15 m/s, õhtuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on +3..+7°C.

Kolmapäeval madalrõhkkond kaugeneb ja tõusva õhurõhu foonil on sajuhooge vaid laiguti. Tuul pöördub läänekaarde ja on võrdlemisi nõrk. Õhutemperatuur on öösel -3..+2, päeval 0..+5°C.

Neljapäeval ulatub üle Venemaa lääneserva kõrgrõhuvöönd. Rootsi lõunaranniku lähistele koondub aga madalrõhkkond. Kahe rõhuala piirimail tugevneb Eestis ida- ja kirdetuul. Lääne-Eestis sajab lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval +1..+5 kraadi.

Reedel püsib kahe rõhuala vastasseis. Puhub tugev idakaare tuul. Üksikutes kohtades sajab lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval +2..+5 kraadi, Lõuna-Eestis võib paar-kolm kraadi kõrgemale tõusta.