Öösel laieneb uus sajuvöönd üle Eesti, sajab nii vihma kui lörtsi. Päevaks paksem pilvemass eemaldub ja sajuhooge on hõredalt. Puhub läänekaare tuul 5-12 meetrit sekundis, õhtul tuul nõrgeneb.

Neljapäeval jääb vana madalrõhkkond Karjala kohale tiirlema ja selle süsteemi suubub Skandinaaviast uus väike keeris ning toob Eestisse sajupilvi lisaks. Öösel on sadu tihedam ja seda eelkõige Haapsalu-Türi joonest lõuna pool. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, varahommikul tugevneb Liivi lahe ümbruses põhja- ja loodetuul 7-12 meetrit sekundis. Päeval võib kohati hoovihma sadada. Lääne- ja loodetuul tugevneb 5-12, rannikul puhanguti 15 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval 6 kuni 11 kraadi.

Reedel eemaldub madalrõhkkond Volgamaade poole ja selle järel pöördub õhuvool põhjakaarde. Kohatiste vihma- ja lörtsihoogude võimalus püsib. Puhub tugev loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Laupäeval on tõusva õhurõhu foonil sajuhooge harvem. Tuul puhub põhjast ja loodest ning jääb tasapisi nõrgemaks. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval 5 kuni 9 kraadi.

Pühapäeva öösel on kõrgrõhuharja mõju tugevam ja võib vaid üksikuid sajuhooge tulla. Õhutemperatuur on -2..+3 kraadi. Päeval läheneb Skandinaaviast madalrõhkkond ja õhtu poole võivad sajupilved jõuda. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi.

Esmaspäeval laieneb madalrõhkkond Lapimaalt kagusse, samal ajal Skandinaavia püsib kõrgrõhkkonna mõjusfääris. Kahe rõhuala piirimail valitseb tugev loodevool, mis lükkab üle Eesti hoogsajupilvi, sadada võib nii vihma kui lörtsi. Loode- ja põhjatuul võib veel tugev olla. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval 5 kuni 10 kraadi.

Teisipäeval tugevneb Skandinaavias kõrgrõhkkonna mõju ja saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval 7 kuni 12 kraadi.