"Taevas kattub kõikjal pilvedega ja sajab lörtsi. Puhub põhja- ja kirdetuul 2-7, saartel ja põhjarannikul kuni 10 meetrit sekundis," ennustab ilmajaam.

Pühapäeval jääb madalrõhkkonna serv Eesti kohale. Siin-seal sajab lörtsi, päeval sekka ka vihma. Puhub idakaare tuul 3-8, põhjarannikul puhanguti 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +3..+7 kraadi.

Esmaspäeval tõusva õhurõhu foonil madalrõhkkond nõrgeneb ja üürikeseks tugevneb kõrgrõhuhari. Üksikutes kohtades sajab veidi lörtsi või vihma. Puhub põhjakaare tuul 3-8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel -2..+2, päeval +3..+8 kraadi.

Teisipäeva öösel piiravad Eestit nii loode kui kagu poolt madalrõhkkonnad ja nende kahe vahel on pilvi hõredamalt ja saju võimalus väiksem. Tuul on võrdlemisi nõrk, hommikul tugevneb. Õhutemperatuur langeb -3..+2°C-ni. Päeval suureneb mõlemalt poolt madalrõhkkonna mõju ja lisandub niiskust. Lääne-Eestis sajab vihma ja lörtsi, õhtul võib sadu Ida-Eestisse jõuda. Ilm muutub tuuliseks. Õhutemperatuur on +3..+7 kraadi.

Kolmapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja sajud hõrenevad. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval +4..+8 kraadi.

Neljapäeval tugevneb kõrgrõhkkonna ja saju võimalus väheneb. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval +4..+8 kraadi.

Reedel saavutab kõrgrõhkkond ülekaalu ja ilm on enamasti sajuta. Õhutemperatuur on öösel -3..+3, päeval +4..+9 kraadi.