Laupäevaks kandub mööda kõrgrõhkkonna põhjaserva Eestisse soe õhumass. Vahetevahel katab taevast õhuke pilvekiht, kuid sadu ei tule. Puhub läänekaare tuul, öö hakul on veel tugevamaid puhanguid, hommikul ja päeval on mõõduka tugevusega. Õhutemperatuur on öösel +1..+6, päeval 12 kuni 16, meretuulega rannikul kuni 10 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia Soome poole. Eesti kohal pöördub õhuvool läände ja õhumass vahetub jahedama vastu. Kohati sajab hoovihma. Edelatuul tugevneb 5-12, päeval puhanguti 15, Soome lahe rannikul ning ka Saaremaal ja Hiiumaal 18 meetrit sekundis, õhtul pöördub tuul läände. Õhutemperatuur on öösel +3..+8, päeval 7 kuni 12 kraadi.

Esmaspäeval sajab eemalduva madalrõhkkonna järel kohati vihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+4, päeval 6 kuni 10 kraadi.

Teisipäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju, kuid üksikute sajuhoogude võimalus püsib. Läänekaare tuul on ikka võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval 5 kuni 10 kraadi.

Kolmapäeval läheneb Norra merelt uus madalrõhkkond. Üle Kesk- ja Ida-Euroopa laiub kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail sirutub üle Skandinaavia Eesti kohale jugavool ja tuul võib tugevaks paisuda. Ilm on kohatiste sajuhoogudega. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval 4 kuni 10 kraadi.

Neljapäeval suundub madalrõhkkond Loode-Venemaale ja selle servast kandub ka Eestisse sajuhooge. Puhub võrdlemisi tugev lääne- ja loodetuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval 4 kuni 10 kraadi.