Pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund. Tuul pöördub kõikjal läände ja loodesse 5-12, rannikul puhanguti 15. Õhutemperatuur on -2 kuni -8 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva plvisus hõreneb. Kohati sajab lund. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-7, põhjarannikul loodetuul 5-9, puhanguti 12, öö hakul 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -8 kuni -13, kohati -17, saarte rannikul kuni -4 kraadi.

Esmaspäeval on muutliku pilvisusega ilm, kohati sajab vähest lund. Õhtul on pilvisem ja sadu mitmel pool. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-7, põhjarannikul 4-9, puhanguti 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -7 kuni -12, saartel ja rannikul -2 kuni -8°C.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab mitmel pool lund, pärast keskööd sajuhood harvenevad. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -9 kuni -14, kohati -17, saarte rannikul kuni -4 kraadi.

Teisipäeval on jätkuvalt pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 meetrit sekundis, õhtul pöördub saartelt alates kagusse. Õhutemperatuur on -7 kuni -11, saarte rannikul kuni -3 kraadi.

Kolmapäeva öösel ikka pilves selgimistega ilm. Lääne-Eestis sajab mitmel pool lund, kohati tuiskab. Puhub kagu- ja lõunatuul 3-9, saartel puhanguti 14 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on -10 kuni -15, kohati -18, saartel -2 kuni -8°C, hommikul tõuseb.

Neljapäeval sajab siin-seal lund, tänastel andmetel kõige rohkem Eesti põhjapoolses osas. Tuul pöördub järk-järgult põhjakaarde ja on võrdlemisi tugev. Õhutemperatuur on -3 kuni -8, idapoolsetes maakondades langeb alla -10 kraadi, päeval oluliselt ei tõuse.

Reede öösel on lumesadusid laialdaselt. Päeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja sajuhooge on hõredamalt. Jätkub põhja- ja kirdetuule tugevnemine. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, sisemaal võib kohati ka madalamale langeda, saarte rannikul on -10 kraadist kõrgem, päeval -7 kuni -12 kraadi.

Järgmise nädala lõpuks ennustab Norra ilmateenistus oma kodulehel Yr.no, et Eestis läheb sulale. Temperatuur püsib +1 ja +2 kraadi ringis. Soojem ilma jätkub ka ülejärgmise nädala alguses.