Homme eemaldub madalrõhkkond piki Läänemere lõunarannikut läände ja jõuab keskpäevaks juba üle Taani Põhjamere äärde. Öösel ulatub madalrõhkonna kirdeserv veel Eesti kohale ning siin-seal sajab vihma.

Puhub tugev kirde- ja idatuul, puhanguid on 15, saartel 18 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi. Samal ajal Skandinaavia ja Soome kohal saab kõrgrõhuala ühe võimsamaks ja laieneb päevaks Eesti poole. Ennelõunal võib Lääne-Eestis veel kohati vihma sadada ning puhub tugev kirde- ja idatuul. Pärastlõunal tuul nõrgeneb ja taevas kõikjal selgineb.

Õhutemperatuur tõuseb sisemaal 8 kuni 12-kraadini, meretuulega rannikul on sooja vaid kuni 4 kraadi.

Neljapäeval on tõusva õhurõhu foonil sajuta. Tuul vaibub ja puhub öösel idakaarest, päeval valdavalt põhjakaarest. Õhutemperatuur öösel -1 kuni +4, päeval sisemaal 10 kuni 14, meretuulega rannikul 4 kuni 6 kraadi.

Reedel jätkub kõrgrõhkkonna tugevnemine. Ilm on sajuta ja ülekaalus on selge taevas. Tuul pöördub kirdesse ja läheb veidi tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval lisandub põhja poolt külmemat õhku ja sooja on 5 kuni 10 kraadi.

Laupäeval tuleb kõrgrõhkkond Eesti kohale. Ilm on sajuta ja pilvi on hõredalt, kuid õhk on võrdlemisi jahe. Tuul on öösel muutliku suunaga ja nõrk, päeval pöördub edelasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Pühapäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu madalrõhkkond, kuid selle sajud tõenäoliselt Eestini ei ulatu. Puhub võrdlemisi tugev loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval sisemaal 7 kuni 10, meretuulega rannikul kuni 5 kraadi.

Esmaspäeval suundub madalrõhkkond Venemaale ja selle lääneserva mööda kandub Läänemere äärde märksa külmemat õhku. Kohati võib ka lund ja lörtsi sadada. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval 2 kuni 6 kraadi.

Teisipäeval moodustub Skandinaavia kohal külmas õhumassis kõrgrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde. Loodevoolus saabuvas õhus võib olla niiskust, mis üksikutes kohtades lühiajalise sajuhoo võib anda. Puhub mõõdukas loode- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -6, päeval 2 kuni 6 kraadi.