Pühapäeval üle Läänemere liikuva tsükloni prognoositav trajektoor kulgeb Läänemere lõunarannikult üle Leedu ja Läti kirdesse. Sel juhul jääb Eesti madalrõhkkonna põhjaserva ja sajupilvede piir ulatub orienteeruvalt Kuressaar-Türi-Kunda jooneni.

Põhja pool on päeval saju väike, õhtuks aga lisandub läänekaarest niiskust ja siis suureneb saju võimalus ka Loode- ja Põhja-Eestis. Madalrõhkkond tõenäoliselt ei ole aktiivne ning tuul on meil võrdlemisi nõrk, öösel on muutliku suunaga, päeval puhub valdavalt põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, rannikul kuni 12, päeval 10 kuni 13 kraadi.

Esmaspäeval kulgeb üle Eesti nõrgenev madalrõhuvöönd. Öö hakul on vihma laialdasemalt, pärast keskööd sajud hõrenevad ning päeval sajab kohati veidi vihma. Tuul on võrdlemisi nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 8, rannikul kuni 11, päeval 10 kuni 13 kraadi.

Teisipäeval öösel ja hommiku poole on sadusid harva. Pärastlõunal läheneb Läänemerelt järjekordne madalrõhkkond, selle tihedamad sajud õhtuks Eestisse. Tuul pöördub itta ja kagusse ning tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, rannikul kuni 10, päeval 9 kuni 13 kraadi.

Kolmapäeval jõuab madalrõhkkond üle Läänemere ja olenevalt selle liikumise trajektoorist kujuneb sademete ulatus. Kui madalrõhkkond Eesti vahetust lähedusest möödub, siis on ilm vihmane. Kui aga meid vaid keerise kauge serv riivab, siis on sadusid lokaalselt. Tuul pöördub idakaarde ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 8 kuni 11 kraadi.

Neljapäeva öö on vihmane. Päeval madalrõhkkond eemaldub, sajud hõrenevad, tuul pöördub põhjakaarde ning meile jõuab külmemat õhku. Õhutemperatuur on ööpäeva jooksul 4 kuni 9 kraadi, pärastlõunal langeb.

Reedel eemalduva madalrõhkkonna järel õhurõhk tõuseb ja kõrgrõhkkond tugevneb. Kohati võib sajuhooge olla. Loodetuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +5, selgineva taeva all langeb alla 0 kraadi, päeval on 4 kuni 7 kraadi.