Laupäeva öösel liigub üle Skandinaavia põhjatipu itta madalrõhkkond, mille lõunaserv katab Eesti. Õhtuks tsükloni mõju nõrgeneb. Edela- ja läänetuul tugevneb öösel kiiresti 7-12, puhanguti 15, rannikul 10-15, puhanguti 20 m/s. Öösel loode poolt algav vihmasadu levib kiiresti üle Eesti. Juba ennelõunal lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Õhutemperatuur on öösel +2..+6, päeval +6..+9°C.

Pühapäeval oleme madalrõhuala lõunaservas, kuid õhtuks tugevneb läänepoolse kõrgrõhuharja mõju. Puhub tugev edela- ja läänetuul, saartel ja rannikul puhanguti 20 m/s. Hommikul saartelt alates pöördub tuul loodesse ja on ikka tugev. Kohati sajab vähest vihma. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +5..+9°C, õhtul kiiresti langeb.

Esmaspäeval liigub Poola kohalt itta kõrgrõhkkond ja selle põhjaserv sirutub üle Eesti. Ilm on peamiselt sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, õhtul pöördub tuul lõunasse ja tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -3..+1, saarte rannikul kuni +4, päeval +3..+6°C.

Teisipäevaks kõrgrõhuala mõju nõrgeneb ja Läänemerelt ulatub Eestisse madalrõhulohk. Mitmel pool sajab vihma, võib tulla ka lörtsi. Puhub tugev kagu- ja lõunatuul, pealelõunal pöördub tuul edelasse. Õhutemperatuur on öösel -1..+5, päeval +3..+7°C.

Kolmapäeval sajab kohati vähest vihma, võib tulla ka lörtsi. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0..+5, päeval +3..+6°C.

Neljapäev on vihmane. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul, päeval saartel ja Loode-Eestis pöördub tuul loodesse. Õhutemperatuur on öösel +2..+5, päeval +4..+7°C.

Reedel tugevneb Skandinaavia lõunaosa kohal uus kõrgrõhkkond, mis hakkab mõjutama ka Eesti ilma. Kohati sajab vähest vihma. Tuul on nõrk, puhudes öösel ja ennelõunal põhjakaarest, pärastlõunal pöördub tuul idakaarde. Õhutemperatuur on öösel -1..+4, päeval +2..+6°C.