Teisipäeval on meil pilves ilm, sajab lund ja lörtsi, kohati võib tuisata. Külma võib oodata 4 kuni 10 miinuskraadi.

Kolmapäevast alates muutub ilm soojemaks, temperatuur kõigub vahemikus miinus kahest pluss nelja kraadini. Ilm on pilves, sajab lund ja lörtsi, võimalik on jäiteoht.

Jõululaupäeval ootab meid pilves ilm. Saartel ja rannikul sajab lörtsi, mandril võib oodata kerget lumesadu ning puhub lääne- ja edelatuul. Õhutemperatuur ulatub miinus kahest pluss kaheni ning õhtul läheb ilm selgemaks.

Reedel ja laupäeval algab uus lume- ja lörtsisadu koos tugeva kagutuule ja lörtsiga, öösel on temperatuur alla nulli, aga päeval võib tõusta kuni pluss nelja kraadini.

Laupäeval järgneb tsüklonile kõrgrõhuhari. Sajud taanduvad öösel itta. Tuul püsib läänekaares, taevas selgineb ajuti. Õhutemperatuur kõigub miinus ühe ja pluss kolme vahel.

Pühapäeval toovad tugevas edelavoolus mitmed madalrõhulohud jätkuvalt suhteliselt sooja ja niisket õhku. Ajuti sajab lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on päeval pluss ühe ja pluss nelja vahel.

Esmaspäeval võib ilma mõjutama hakata Venemaal tugevnev kõrgrõhuala. Tuul pöördub lõunakaarde ning nõrgeneb. Olulist sadu pole ette näha. Õhutemperatuur langeb päeva jooksul miinuspoolele.