Teisipäeval on tulemas nii lund kui lörtsi. Saartel ja rannikutel võib esineda vihmahooge. Paiguti võib olla udu ja pole välistatud jäiteoht. Tuul pöördub itta ja kirdesse ning tugevneb eelkõige saartel ja põhjarannikul.

Õhutemperatuur ööpäeva jooksul -2 kuni +1 kraadi. Kolmapäeval väheneb madalrõhkkonna mõju, mistõttu Skandinaavia ja Soome kohal kõrgrõhkkonna ala suureneb. Teadaolevalt sajuhood hõrenevad, põhjarannikult võib sekka tulla ka vihma. Puhub tugev kirdetuul. Õhutemperatuur ööpäeva jooksul -2 kuni +1 kraadini.

Neljapäeval võib kohati esineda lumesadu ja lörtsi. Puhub tugev kirde- ja idatuul. Õhutemperatuur ulatub ööpäeva jooksul 0 kuni -4 kraadini.

Reedel on ilm peamiselt sajuta, võivad esineda üksikud lumesajuhood. Puhub tugev ida — ja kirdetuul. Õhutemperatuur päeval on 0 kuni -5 kraadi ja öösel ulatuvad õhutemperatuurid 0 kuni -3 kraadini.

Laupäeva tuleb ilma suurema sajuta, puhub nõrk idakaare tuul, õhutemperatuur ulatub päeval 0 kuni -5 ja öösel -4 kuni 9 kraadini.

Pühapäeval on oodata kõrbedat öökülma ilm peamiselt sajuta. Tõuseb tugev kagutuul, õhutemperatuur öösel -5 kuni — 10 ja päeval 0 kuni — 5 kraadini. Uue nädala esmaspäeval on oodata merelt jõudvaid sajupilvi, esineb lund ja lörtsi.

Puhub tugev kagutuul. Õhutemperatuurid ulatuvad öösel -4 kuni -9 kraadini ja päeval
0 kuni -5 kraadini.