Homme tugevneb Skandinaavia ja Soome põhjaosa kohal uus kõrgrõhuala kese, kuid Kesk-Venemaal pöörlev madalrõhuala ei lase seda jõuliselt Eestisse laieneda. Nii püsib vihma tõenäosus 25% piires. Kirde- ja idatuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 8, rannikul kuni 12, maapinnal langeb mõnel pool nulli lähedale, päeval tõuseb 12 kuni 16 kraadini, teatab ilmateenistus nädalaprognoosis.

Kolmapäeval kõrgrõhuala Soome ja Skandinaavia kohal püsib. Samal ajal asub Musta mere äärest põhja poole teele uus madalrõhkkond, mille loodeserv sirutub õhtuks ka Eestini. Öö on valdavalt sajuta, kuid päeval sajab kohati nõrka vihma (saju tõenäosus 50%, Kagu-Eestis 75%). Puhub mõõdukas kirde- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, rannikul kuni 12, maapinnal võib kohati langeda nulli lähedale, päeval 12 kuni 16 kraadi.

Neljapäevaks liigub madalrõhuala kese Eestile lähemale ja surub kõrgrõhuala serva Soome kohale. Öösel on väike vihmavõimalus, kuid päeval tõuseb saju tõenäosus 90%-ni, väiksem on sajutõenäosus Lääne-Eestis. Kirde- ja põhjatuul tugevneb päeval rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 8, rannikul kuni 12, maapinnal võib kohati langeda nulli lähedale, päeval 11 kuni 15 kraadi.

Reedel jääb madalrõhuala Venemaale Valgevene piiri lähedale pöörlema ning selle loodeserva mõju meie ilmale suureneb. Öösel sajab kohati, päeval mitmel pool vihma. Puhub jätkuvalt mõõdukalt tugev kirde- ja põhjatuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, rannikul kohati kuni 12, päeval 10 kuni 13 kraadi.

Laupäeval jääb nõrgeneva madalrõhuala lääneserv jätkuvalt Eesti ilmategijaks. Sajab enamasti nõrka vihma. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, rannikul kohati kuni 12, päeval 10 kuni 14 kraadi.

Pühapäev on üleminekuaeg. Venemaa madalrõhkkond laguneb, kuid Norra merelt sirutub Läänemerele uue ja võimsa madalrõhkkonna kaguserv. Kohati sajab vihma, sajuvõimalus on suurem Lääne- ja Põhja-Eestis. Tuul pöördub päeval lõunakaarde ja on valdavalt nõrk. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 7, rannikul kohati kuni 11, maapinnal kohati 0 kuni -2, päeval 11 kuni 15 kraadi.

Esmaspäevaks võib läänepoolne madalrõhulohk ulatuda üle Eesti, siis on päev vihmane. Kui aga kõrguste hari on veel piisavalt tugev, siis hoiab see lohu koos tihedama sajuga Eestist veel ühe päevakese eemal. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, saartel kuni 13, päeval 12 kuni 16 kraadi.