Peale selle hoiatab riigi ilmateenistus täna Eesti veekogudel puhuva tugeva tuule eest. Nimelt puhub ida- ja kirdetuul Soome lahel, Läänemere põhjaosas, Väinamerel ja Liivi lahe põhjaosas puhanguti 14-17 m/s.

Homme tuleb kõrgrõhkkonna servas sajuta. Ida- ja kagutuul nõrgeneb. Eesti kohale kandub kirdevoolus külma juurde ja selgineva taeva all langeb õhutemperatuur -12 kuni -17, Ida-Eestis -20 kraadi ümbrusse, päeval tõuseb -7 kuni -12 kraadini, idaservas kuni -15 kraadi.

Kolmapäeval on külm kõrgrõhkkond na mõju suureneb. Ilm on sajuta ja rahulik. Õhutemperatuur on -11 kuni -16, Kagu-Eestis langeb ikka -20 kraadini langeda, päeval tõuseb -5 kuni -10 kraadini.

Neljapäeval nihkub küll Läänemere kohale väheaktiivne madalrõhulohk, kuid selle sajupilved Eestini ei jõua. 60. laiuskraadist põhja pool valitseb võimas kõrgrõhuala ja selle serv katab Eesti idaosa ning hoiab ilma sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Kagutuul muutub tuntavamaks Lääne-Eesti rannikualadel, sisemaal püsib võrdlemisi rahulik ilm. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, Ida- ja Lõuna-Eestis langeb -15 kraadi ümbrusse, päeval tõuseb -3 kuni -8 kraadini.

Reedel on taas mõjusamaks kõrgrõhuvöönd ja ilm on Eestis sajuta ning rahulik. Õhutemperatuur on öösel -10 kuni -15, saarte rannikul -5 kraadi ümbruses, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Laupäeval liigub kõrgrõhkkond Eesti kohale, aga jääb tasapisi nõrgemaks. Puhub mõõdukas kagutuul. Õhutemperatuur on öösel -8 kuni -13, saarte rannikul -5 ümbruses, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Pühapäeval survestab kõrgrõhkkonda põhja poolt madalrõhkkond ja läänekaare tuul võib tugevneda, kuid sadu meile ei ulatu. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, saartel ja läänerannikul kuni -5, päeval -2 kuni -7 kraadi.