Reedel jääb madalrõhkkond Karjala kohale pöörlema ja selle edelaserv ulatub ikka üle Eesti. Öösel sajab enamasti Põhja- ja Ida-Eestis hoovihma. Päeval on kohatiste sajuhoogude võimalus suurem Kirde-Eestis ning ka Eesti edela- ja lõunaservas. Puhub tugev lääne- ja loodetuul, puhanguid on rannikul kuni 15, Virumaa rannikul kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval 17..21°C.

Laupäeval madalrõhkkond nõrgeneb, kuid selle äärmise edelaserva mõjul on Eesti kohal õhumass endiselt ebapüsiv. Öö on enamasti sajuta, kuid päeval arenevatest rünksajupilvedest on sajuhoogude ja äikese võimalus taas suur. Lääne- ja loodetuul on mõõdukas. Õhutemperatuur on öösel 9..12, rannikul kuni 15, päeval 19..22°C.

Pühapäeval liigub üle Eesti lauge kõrgrõhuhari. Öö on sajuta, päeval arenevatest rünksajupilvedest tuleb kohati hoog vihma. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 9..12, rannikul kuni 15, päeval 19..23°C.

Esmaspäeva öö on enamasti sajuta. Kuid kõrgrõhuhari eemaldub Skandinaaviasse jõudva madalrõhkkonna survel. Hommikul läheneb merelt juba madalrõhulohk ning saartel hakkab vihma sadama. Päevaks laieneb sadu üle Mandri-Eesti (saju tõenäosus 75-90%). Õhtul saartest alates pilvisus uuesti hõreneb ja sadu lakkab. Tuul puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel 9..13, päeval 17..22°C.

Teisipäeva ööks madalrõhulohk eemaldub ja saju võimalus on väiksem. Kuid Skandinaaviat katab ikka madalrõhkkond, selle kaguserva mõjul on meil päeval rünksajupilvede arenguks tingimused soodsad ja hoovihma võimalus taas suurem (tõenäosus 50-75%). Edelatuul võib võrdlemisi tugev olla. Lisandub soojemat õhku ja temperatuur on öösel 11..16, päeval 18..22°C.

Kolmapäeva öösel on saju võimalus väiksem. Hommikuks aga läheneb juba uus madalrõhulohk ja tõenäoliselt kandub sajupilvi ka meile. Õhutemperatuur on öösel 10..15, päeval 17..21°C.