Tänasel päeval ei ole Riigi Ilmateenistuse andmetel oodata üle 18 kraadi sooja. Eesti on kaetud pilvedega, paljudes kohtades sajab vihma ning pilvkatte hõrenemist ja vihmasaju hajumist on oodata Edela-Eestis. Puhub lõuna- ja edelatuul kiirusega 5-11 m/s, rannikul puhanguti 14 m/s.

Teisipäeval lubatakse Kagu-Eestisse äiksepilvi, ülejäänud Eestisse vihma ning temperatuur ulatub paiguti 13-st kraadist 17-ni. Tuul muudab suunda, puhudes põhjast ja loodest 5-11 m/s. Rannikul ja saartel võib tuule kiiruseks puhanguti olla 15 m/s.

Kolmapäevaks on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Temperatuur varieerub erinevates Eesti paikades 13-17 soojakraadi vahel. Tuule kiiruseks ennustatakse 5-10 meetrit sekundis puhuvat põhja- ja loodetuult. Rannikul võib tuule kiirus olla kohati 15 m/s. Ida-Virumaal lubatakse nõrka hoovihma 13-14 kraadise õhutemperatuuriga.

Neljapäev on prognooside kohaselt nädalapäevadest kõige päikselisem – Kuressaares ja Narvas lubatakse selget ja päiksepaistelist, ülejäänud Eestis aga vähese ja vahelduva pilvisusega ilma. Kuressaares on oodata sooja 18-19, Narvas 17-18, Pärnus ja Tartus 18-20, Tallinnas 17-19 ning Kesk-Eestis lausa 18-21 kraadi. Tuule kiiruseks lubatakse hetkeseisuga 3-9 m/s puhuvat loode-ja läänetuult, mis võib rannikutel kasvada ka 13 m/s.
Reedel lubatakse vahelduva pilvisusega ning olulise sajuta ilma, mille puhul temperatuur jääb 17-23 kraadi vahele. Tuule kiiruseks 1-7 m/s. Päeva esimesel poolel on oodata kuiva ja vähese pilvisusega ilma, õhtul aga lubatakse Kesk-,Ida- ja Põhja-Eestis sademeid.

Nädalavahetusel muutub ilm taas üle Eesti sombuseks, taevas on kaetud pilvedega ning kõikides linnades on oodata sadu. Viljandis ja Kesk-Eestis võib esineda äikest. Temperatuur varieerub laupäeval 15-22, pühapäeval aga 14-17 soojakraadi vahel.