Homme liigub madalrõhkkond edasi põhja poole ja jõuab päeval Oulu lähistele. Eestit katab madalrõhkkonna lõunaserv. Sajab enamasti lörtsi, sekka ka vihma. Pärastlõunal jääb sadusid harvemaks. Edelatuul ulatub öösel veel puhanguti 15 m/s, päevaks tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval +1 kuni +4 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Neljapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja tõusva õhurõhu foonil on ilm suurema sajuta. Tuul nõrgeneb ja on päeval muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Reedel on mõjusam väike kõrgrõhuhari. Nõrka lörtsi võib vaid üksikutes kohtades sadada. Kuid õhtupoolikul jõuavad Läänemerelt läheneva madalrõhulohu sajupilved Lääne-Eestisse. Tuul on nõrk ja valdavalt lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Laupäeva öösel riivavad Eestit väikese madalrõhulohu pilved ja siin-seal sajab veidi lörtsi. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Päeval jõuab Atlandilt Norra merele väga aktiivne madalrõhkkond ja laieneb üle Skandinaavia. Tihedam sadu veel ei jõua, aga siin-seal sajab nõrka lörtsi. Lõuna- ja edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -1 kuni +2, Kesk- ja Ida-Eestis -1 kuni -4, päeval +1 kuni +4 kraadi.

Pühapäeval liigub aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu ja selle lõunaserva mööda kandub Eesti kohale sajupilvi - enamasti sajab vihma, algul tuleb sekka ka lörtsi. Puhub tugev edelatuul, puhangud ulatuvad 15, rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, Kagu-Eestis võib alla nulli langeda, päeval tõuseb +3 kuni +7 kraadini.

Esmaspäeval kaugeneb madalrõhkkond Teravmägede poole ja nõrgeneb ning selle mõju Läänemere ümbrusele väheneb. Tuul pöördub läänekaarde ja puhanguid on rannikul 15 m/s. Öösel sajab siin-seal nõrka vihma. Päeval on saju võimalus väiksem. Läänekaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +4, päeval +3 kuni +9 kraadi.

Teisipäeval jääb Eesti nõrgeneva madalrõhkkonna ja tugevneva kõrgrõhkkonna piirimaile. Kohati sajab vihma. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2, päeval +2 kuni +6 kraadi.