Homme öösel on üksikuid sajuhooge, hommikul ja päeval sajab siin-seal vihma, kohati võib sekka lörtsi tulla. Puhub tugev edelatuul, puhanguid on 15, päeval saartel ja rannikul kuni 20 m/s, õhtu poole nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0..+3, päeval 2..7°C.

Neljapäeval eemaldub madalrõhkkond Siberi arktiliste merede poole ja lõuna poolt mõjusamaks muutuva kõrgrõhkkonna mõjul muutub taevas selgemaks. Saju võimalus on väike. Läänekaare tuul järk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval 5..9°C, meretuulega rannikul võib jahedam olla.

Reede öösel riivab Eestit põhja poolt mööduv madalrõhulohk. Päeval tugevneb taas kõrgrõhkkonna mõju. Kahe rõhuala piirimail on suuremal osal pilvi hõredalt, kuid üksikutes kohtades võib lörtsihoog tulla. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval 2..6°C.

Laupäeval taandub kõrgrõhkkond lõuna poole ja madalrõhulohk laieneb Eesti kohale. Öö on sajuta, hommikul pudeneb üksikutes kohtades lund, päeval laieneb sadu üle Eesti ning sekka tuleb ka vihma. Tuul pöördub läänekaarest lõunakaarde ja tänastel andmetel oluliselt ei tugevne. Õhutemperatuur on öösel 0..-5, päeval 0..+5°C.

Pühapäeva öö hakul sajab kaugeneva madalrõhkkonna mõjul veel lund ja lörtsi. Päeval tugevneb kõrgrõhuhari, taevas selgineb ja ilm on sajuta. Tuul on enamasti nõrk ja muutliku suunaga, õhtu poole pöördub edelasse ja veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -4..+1, päeval 1..6°C.

Esmaspäeval liigub uus aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu Venemaale, selle serv laieneb Läänemere äärde ja tõstab läänekaare tuule tugevaks. Tihedam sadu tõenäoliselt meile ei ulatu. Õhutemperatuur on öösel -2..+3, päeval 7..10, meretuulega rannikul jääb alla 5°C.

Teisipäeval madalrõhkkond kaugeneb, selle mõju meile väheneb ning läänekaare tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel -1..+3, päeval 1..5°C.