Kolmapäeval jõuab Skandinaaviasse uus madalrõhkkond ja laieneb üle Soome. Läheb pilve ja vihmale. Edela- ja lõunatuul tugevneb iiliti rannikul 14-17 meetrini sekundis. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 11, päeval 9 kuni 14 soojakraadi.

Neljapäeval liigub madalrõhkkonna kese Soome põhjaalade kohale. Madalrõhuala tagalas kandub Eestisse jahe ja niiske õhk. Mitmel pool sajab vihma. Edela- ja läänetuul nõrgeneb veidi. Sooja on öösel 5 kuni 10, päeval 8 kuni 14 kraadi.

Reede tekib uus osatsüklon Karjala kohal. Selle tagalas jätkub loodevoolus veelgi jahedama õhu juurdevool. Siin-seal sajab hoovihma. Lääne- ja loodetuul on puhanguline. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 6,maapinnal võib olla öökülma 0..-2 kraadi. Päevasteks soojakraadideks lubatakse 7 kuni 13.

Laupäeval liigub Eesti kohale jahedas õhus tekkinud kõrgrõhuhari. Pilvisus hõreneb, kuid päeval võib kohati siiski hoovihma tulla. Puhub läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0..5,maapinnal võib olla öökülma 0..-3, päeval 9 kuni 13 kraadi.

Pühapäeval ja esmaspäeval laieneb uus Skandinaaviale saabunud madalrõhuala üle kogu Läänemere. Öösel sajab peamiselt Lääne-Eestis, päeval juba kõikjal vihma. Sajune on ka esmaspäev. Puhub peamiselt edelatuul, rannikul on ajuti tugevamaid tuuleiile. Õhutemperatuur on öösel 4 kuni 9, päeval 7 kuni 12 soojakraadi.