Neljapäeval suureneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on sajuta. Küll aga tekib öösel kohati udu. Puhub nõrk valdavalt põhja- ja loodetuul. Õhutemperatuur õhus langeb öösel 2 kuni 8 kraadini, maapinna lähedal kohati 0..-2 kraadini, meremõjuga rannikul püsib öine temperatuut üle 10 kraadi. Päevasooja tuleb 15 kuni 18 kraadi.

Reedel ja laupäeval on kõrgrõhkkonna kese Eesti kohal. On sajuta ja vaikne, kuid öösel ja hommikul on laialdaselt udu. Õhutemperatuur õhus langeb öösel sisemaal 2 kuni 7 kraadini, maapinna lähedal nullkraadi ümbrusse, meremõjuga rannikul on sooja üle 10 kraadi, laupäeva öö on veidi soojem, päeviti on sooja 16 kuni 19 soojakraadi.

Pühapäeval ja esmaspäeval eemaldub kõrgrõhkkond aeglaselt Venemaale ja nõrgeneb. Meil on selle kaitsva läänetiiva alla ilm sajuta, kuid öösel ja ennelõunal on mitmel pool udune. Puhub valdavalt mõõdukas või nõrk ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur öösel 4 kuni 10, rannikul kuni 13 kraadi, esmaspäeva öö võib olla külmem, päevased soojakraadid jäävad vahemikku 14 kuni 18.

Teisipäeval kõrgrõhuala mõju nõrgeneb ja merelt läheneb Eestile madalrõhulohk, mis kannab kaasas vihmapilvi. Kagutuul tugevneb. Õhutemperatuur öösel 3 kuni 8, rannikul kuni 13, päeval 16 kuni 18 kraadi.