Neljapäeval läheneb lõuna poolt väike madalrõhkkond, mis toob kaasa ka niiskust. Vihm jõuab juba ööks ning enam sajab idapoolsetes maakondades, lääne pool on vihm nõrgem ja harvem. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Päeva jooksul tugevneb kõrgrõhuharja mõju. Pilved hõrenevad ja saju võimalus väheneb. Tuul pöördub läänekaarde ja muutub veidi tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel 7 kuni 12, päeval 14 kuni 16, sajupilvede all langeb 10 kraadini.

Reede püsib kõrgrõhuharja mõjul sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis 3 kuni 4 kraadi, ida pool 8 kuni 10 soojakraadi. Päeval on sooja 15 kuni 19, meretuulega rannikul kuni 12 kraadi.

Laupäeval laieneb Skandinaaviast madalrõhkkond üle Läänemere. Öö ja ennelõuna on enamasti sajuta. Pärastlõunal pilvisus tiheneb ja vihma võimalus suureneb. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 8, päeval 12 kuni 18 soojakraadi.

Pühapäeva öösel eemaldub madalrõhulohk ühes vihmapilvedega. Päeval tõusva õhurõhu foonil taevas selgineb ja saju võimalus on väiksem. Läänekaare tuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, maapinna lähedal võib nulli kraadi ümbrusse langeda. Päevaks lubatakse sooja 14 kuni 17, meretuulega rannikul kuni 12 kraadi.

Esmaspäeval domineerib kõrgrõhuvööndi mõju ja saju tõenäosus on väike. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, päeval 15 kuni 19, meretuulega rannikul ööpäeva vältel 8 kuni 12 soojakraadi.

Teisipäeval läheneb lõuna poolt soojem ja niiskem õhumass. Kui see Eesti idapiiri tagant möödub, siis sadu meile ei jõua ja temperatuurifoon oluliselt ei muutu. Kui lõunapoolne soe üle Peipsi järve laieneb, siis jõuavad meile ka vihmapilved ja idapoolsetes maakondades võib päevasoe 20 kraadi ümbrusse tõusta.