Neljapäeval saavutab põhjapoolne kõrgrõhuala küll ülekaalu ja ilm on suuremal osal sajuta, kuid üksikute hoogsadude võimalus püsib ning sel juhul pudeneb vihma sekka ka lumekruupe. Põhjakaare tuul on võrdlemisi nõrk, vaid põhjarannikul on tuntavam. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, meremõjuga rannikul kuni +7, päeval 5 kuni 8 kraadi.

Reedel püsib põhjapoolse kõrgrõhuala ülemvõim. Kuid Venemaal olev madalrõhkkond muutub aktiivsemaks ja selle serva mööda kandub ka üle Eesti idapiiri pilvi, millest kohati sajuhoog kas vihma või lumekruupidena alla tuleb. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul, Virumaa rannikul on tugevam ja puhanguid võib olla 12 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, meremõjuga rannikul kuni 7, päeval 4 kuni 7 kraadi.

Laupäeval liigub kõrgrõhuala Läänemere äärde ja selle vahetus läheduses on meie ilm sajuta, kuid laialdaselt pilvine. Põhjakaare tuul on nõrk. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, meremõjuga rannikul kuni 7, päeval 5 kuni 7 soojakraadi.

Pühapäeval ja esmaspäeval katab kõrgrõhuala võimsana kogu Läänemere ümbrust. Ilm on sajuta, rahulik ja jätkuvalt külm. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, meremõjuga rannikul kuni 7, päevad on pisut leebemad ja sooja 6 kuni 9 soojakraadi.

Teisipäeval püsib kõrgrõhuala ülekaal. Ilm on sajuta ja rahulik. Öö on ikka karge ja temperatuur langeb nullkraadi ümbrusse, päeval on sooja 7 kuni 9 kraadi.