Täna pärastlõunal olid teekatted põhi- ja suurematel tugiteedel valdavalt niisked või kuivad, kohati soolaniisked. Teetemperatuur jääb miinuspoolele. Paiguti on udu. Ilmaprognoosi kohaselt langeb õhutemperatuur õhtul kuni -12 ja öösel kohati kuni -15 kraadini.

Laupäeval eemaldub kõrgrõhuhari aeglaselt Eesti kohalt Soome. Öösel on sajuvõimalus väike, päeval lisandub pilvi ja kohati võib vähest lund sadada. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -7 kuni -12, kohati langeb -15, päeval tõuseb -3 kuni -6 kraadini.

Pühapäeval kõrgrõhuala mõju väheneb ja pealelõunal laieneb Skandinaaviast Läänemerele madalrõhkkonna serv. Vähest lund sajab vaid kohati. Tuul pöördub kagusse ja päeva jooksul veidi tugevneb, rannikul õhtul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni -10, päeval -1 kuni -5 kraadi.

Esmaspäeval jõuab Oslo lähistele uus aktiivne osatsüklon ja selle idaserv ulatub üle Eesti. Mitmel pool sajab lund, päeval saartel ka lörtsi. Kagutuul tugevneb, rannikul ulatuvad tuuleiilid 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, päeval 0 kuni -3, saartel kuni +1 kraad.

Teisipäeval liigub see osatsüklon Stockholmi suunas ja nõrgeneb. Kohati sajab lund, saartel on sadu tihedam ja seal tuleb lisaks lumele ka lörtsi. On jäiteoht. Puhub võrdlemisi tugev lõuna- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval tõuseb -2 kuni +1 kraadini.

Kolmapäeval ja neljapäeval oleme läänepoolse madalrõhkkonna ja idapoolse kõrgrõhuala piirialal. Lund sajab vaid kohati ja vähe. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on kolmapäeva öösel 0 kuni -5, päeval -2 kuni +1 kraad, neljapäeva öösel -2 kuni -8, päeval -1 kuni -5 kraadi.

Reedel jõuab Norra rannikule uus aktiivne madalrõhkkond ja selle idaserv laieneb üle Läänemere. Mitmel pool sajab lund. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -9, päeval 0 kuni -5 kraadini.