Homme laieneb üle Läänemere lõunavete madalrõhkkond, Venemaa põhjaalade kohal tugevneb aga kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimail kandub kaguvoolus soojem õhumass Eesti kohale. Öö on mandril selgem ja sajuta, saartel pilvisem ja võib vihma sadada. Päevaks lisandub pilvi ja siin-seal sajab vihma. Idakaare tuul tugevneb, saartel ja rannikul on puhanguid kuni 15 m/s, õhtu poole pöördub saartel ja Lõuna-Eestis edelasse. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +6, päeval 11 kuni 15, meretuulega rannikul kuni 8 kraadi.

Reede öösel on madalrõhuvööndi mõju tugevam eelkõige Ida-Eestis ja seal on saju tõenäosus suur. Lääne-Eestis on ilm sajuta. Päevaks õhurõhk tõuseb ja suuremat sadu ei tule, vaid üksikutes kohtades võib hoog vihma tulla. Tuul nõrgeneb ja on päeval muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +7, päeval 10 kuni 14, meretuulega rannikul ja ka sajupilvede all jäävad maksimumid 7-8 kraadi piiresse.

Laupäeval on tugevam põhjapoolse kõrgrõhkkonna mõju. Öö on sajuta ja selgem ning jahe - õhutemperatuur langeb -1 kuni +4 kraadini. Päeval on hoovihma võimalus eelkõige Virumaal. Tuul on nõrk ja valdavalt põhjakaarest. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval 9 kuni 13 kraadi, meretuulega rannikul on jahedam.

Pühapäeval muutub kõrgemal atmosfääris madalrõhkkond mõjusamaks ja soodustab rünksajupilvede arengut. Öö on olulise sajuta. Päeva peale sajuhoogude tõenäosus suureneb ja õhtul muutub sadu laialdasemaks. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel +1 kuni +6, päeval 10 kuni 14, meretuulega rannikul kuni 8 kraadi.

Esmaspäeval on Eesti madal- ja kõrgrõhkkonna piirimail. Sajuhoogude võimalus püsib. Tuul pöördub idakaarde. Õhutemperatuur öösel +1 kuni +6, päeval tõuseb 12 kuni 15-ni, meretuulega rannikul kuni 8 kraadi.

Teisipäeval ulatub madalrõhkkond üle Skandinaaviast Läänemerele, kõrgrõhkkond püsib Venemaa kohal. Kahe rõhuala koosmõjus tugevneb lõuna-kaguvool ja soojem õhumass jõuab Eestisse. Kohati sajab hoovihma. Kagutuul muutub tugevamaks. Õhutemperatuur on öösel +2 kuni +7, päeval 12 kuni 17, meretuulega rannikul kuni 8 kraadi.

Kolmapäeval suureneb madalrõhkkonna mõju. Vahete-vahel sajab vihma. Tuul pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur on öösel +3 kuni +8, päeval 10 kuni 15, meretuulega rannikul kuni 8 kraadi.