Reedel libiseb kõrgrõhkkonna serva mööda väheaktiivne madalrõhulohk. Pilvi on enam ja kohati võib veidi vihma sadada. Tuul puhub valdavalt läänekaarest ja on nõrk. Õhutemperatuur on öösel sisemaal -1 kuni 5 kraadi, rannikul on sooja 6 kuni 11, päeval 12 kuni 14 kraadi.

Laupäeval kõrgrõhkkonna servaalal sajab meil kohati vähese vihma. Tuul on nõrk, päeval pöördub idakaarde ja põhjarannikul veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, rannikul kuni 11 kraadi, päeval 12 kuni 14 kraadi.

Pühapäeval tugevneb Valgel merel uus kõrgrõhkkond ja selle edelaserv ulatub üle Eesti. Ilm on sajuta ja võrdlemisi selge taevaga. Puhub mõõdukas ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 6, rannikul kuni 10 kraadi, päeval 9 kuni 12 kraadi.

Esmaspäevaks jääme kõrgrõhkkonna edelaserva. Ilm on sajuta. Puhub mõõdukas ida- ja kagutuul. Õhutemperatuur langeb öösel -2 kuni 3 kraadini, rannikul on sooja kuni 8 kraadi, päeval 8 kuni 10 kraadi.

Teisipäeval teeb ilma kõrgrõhuala lääneserv ja ilm on jätkuvalt sajuta. Sisemaal puhub mõõdukas, saartel ja rannikul tugev kagutuul. Õhutemperatuur öösel -2 kuni 4, rannikul kuni 8 kraadi, päeval 9 kuni 11 kraadi.

Kolmapäeval ulatub üle Skandinaavia Lääne-Eestini aktiivne madalrõhulohk. Öö on sajuta, päeval jõuab Lääne-Eestisse vihm. Venemaale kaugeneva kõrgrõhkkonna mõjul püsib Ida-Eesti ilm veel sajuta. Puhub tugev kagutuul. Õhutemperatuur öösel -2 kuni 4, rannikul kuni 8 kraadi, päeval 9 kuni 11 kraadi.

Neljapäeval on Eesti kohal madalrõhulohk. Ilm on pilves ja vihmane. Tuul järk-järgult nõrgeneb ja pöördub kagust lõunasse. Õhutemperatuur on öösel 2 kuni 7, saarte rannikul kuni 10, päeval 7 kuni 11 kraadi.