Neljapäeval kõrgrõhuala lääneserva mõju vähehaaval tugevneb. Siin-seal sajab veel veidi ja püsib jäiteoht. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -2 kuni +3, ida pool võib kuni -5 kraadini langeda, päeval 0 kuni -3, saartel ja kohati läänerannikul +1 kuni +3 kraadi.

Reedest pühapäevani määrab meie ilma suhteliselt külma õhumassiga kõrgrõhuala. Taevas selgineb ja märkimisväärset sadu oodata pole. Õhutemperatuur langeb.

Reedel on sajuta nõrga lõuna- ja kagutuulega ilm. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -10, saarte rannikul on napilt plusspoolel, päeval -1 kuni -5, saartel 0 kraadi lähedal.

Laupäeval on sajuta ilm. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, kohati kuni -12, saartel 0 kuni -4, päeval on -1 kuni -5, saartel 0 kraadi lähedal.

Pühapäeval on enamasti sajuta nõrga lõunakaare tuulega ilm. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, saartel -1 kuni -4 kraadi, päeval 0 kuni -6 kraadi.

Esmaspäeval kõrgrõhuala tasapisi nõrgeneb ja edelatuul veidi tugevneb, kuid on jätkuvalt sajuta. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -10, kohati paar kraadi madalam, päeval -1 kuni -5 kraadi.

Teisipäeval liigub üle Skandinaavia aktiivne madarõhkkond. Eestis tugevneb edelatuul ja Lääne- ja Loode-Eestisse on oodata lume ja lörtsisadu. Õhutemperatuur on öösel -5 kuni -12, saartel -1 kuni -4, päeval 0 kuni -5, saartel tõuseb kuni +2 kraadi.

Kolmapäeval läänevool tugevneb veelgi. Puhub tugev, merel tormine edelatuul. Sajab lund, lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur tõuseb. Öösel 0 kuni -6, saartel kuni +2, päeval -1 kuni +4 kraadi.