Reedel ulatub üle Läänemere madalrõhuvöönd ja Venemaal püsib võimas kõrgrõhuala. Kahe rõhuala piirimaile kandub lõunakaarest niiskust.

Öösel sajab nõrka lund, päeval on sajuhooge enam saartel ja sekka tuleb ka lörtsi. Tuul nõrgeneb ning puhub lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -6, öö hakul Kirde-Eestis kuni -10, päeval Lääne-Eestis -1 kuni +1, Kesk- ja Ida-Eestis -1 kuni -3 kraadi.

Laupäeval on kõrgrõhuala mõjusam, kuid üksikutes kohtades võib veidi lund sadada. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7 kraadi ja kui taevas selgineb, siis võib paar-kolm kraadi madalamale langeda, päeval on Eesti lääneservas null kraadi lähedal, sisemaal -1 kuni -4 kraadi.

Pühapäeval on Eesti kohal nõrk rõhuväli. Pärast keskööd kandub Eesti lõunaserva lumepilvi, mis edasi põhja-kirde suunas liiguvad. Päeval on saju tõenäosus suurem Pärnu-Rakvere joonest ida pool. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni -8, kohati võib taevas paariks-kolmeks tunniks selgineda ja neis paigus langeb -10 kraadini, päeval on -1 kuni -5 kraadi piires.

Esmaspäeval laieneb madalrõhuala servaga üle Skandinaavia Läänemere äärde. Kohati sajab nõrka lund, saartel ka lörtsi. Öösel on tuul nõrk, päeval tugevneb lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -7, päeval tõuseb Eesti lääneservas -1 kuni +1 kraadini, sisemaal jääb -1 kuni -5 kraadi piiresse.

Teisipäeval läheneb Skandinaaviast madalrõhulohk ning toob Eestisse lund ja lörtsi, päeval võib lääne pool sekka ka vihma tibada. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -1 kuni +1 kraadi, Ida-Eestis võib paar-kolm kraadi madalam olla.

Kolmapäeval jääme madalrõhkkonna mõjusfääri. Sajab lund ja lörtsi. Puhub tugev lõunatuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -1 kuni +1 kraadi.