Teisipäeval jääb Eesti kahe rõhuala piirimaile. Kõrgrõhkkonna kese taganeb sügavamale Venemaale, samal ajal Skandinaavia põhjaalade kohale kujuneb madalrõhkkond. Õhumass on endiselt väga kuum ja ühes lisanduva niiskusega on eriti päevasel ajal soodsad tingimused rünksajupilvede tekkeks, on äikeseoht. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Sooja on öösel 15..19°C, rannikul veel paar kraadi enam, päeval 28..32°C.

Kolmapäeval jõuab Skandinaaviasse uus madalrõhkkond. Eesti jääb idapoolse kõrgrõhkkonna ja survet avaldava madalrõhkkonna piirimaile. Õhuvool kannab lõuna poolt kuuma õhku juurde. Äikesevihmade võimalus on 50-75%, seda eriti pärastlõunasel ajal. Tuul puhub lõunakaarest, äikese ajal on tugevate puhangute oht. Sooja on öösel 15..20, rannikul jääb enamasti üle 20°C, päeval 29..34°C, sajuhoogude all langeb alla 25°C.

Neljapäeval liigub madalrõhulohk ühes vihmahoogude ja äikesega Eesti kohale. Ennelõunal on sajuhooge põhiliselt Lääne-Eestis, õhtu poole muutuvad äikesevihmad laialdasemaks. Vihmavalingud ja äikesepilvealused tuulepuhangud võivad tugevad olla. Tuul puhub lõunakaarest. Sooja on öösel 17..22, päeval Lääne-Eestis 21..26, Ida-Eestis 28..32°C.

Reedel õhurõhk veidi tõuseb ja tugevneva kõrgrõhuharja tingimustes on sajuhoogude võimalus väike. Puhub mõõdukas edelatuul. Sooja on öösel 13..18, päeval 22..27°C.

Laupäeval kõrgrõhkkond tugevneb ja saju võimalus on väike (tõenäosus alla 50%). Tuul puhub öösel lõunakaarest, päeval pöördub idakaarde ja on võrdlemisi nõrk. Sooja on öösel 12..17, päeval 24..29°C.

Pühapäeval jääb Eesti idapoolse kõrgrõhkkonna ja Skandinaaviasse laieneva madalrõhkkonna piirimaile. Öösel ja hommikul sajab kohati äikesevihma ning äike võib äge olla. Õhuvool kannab lõuna poolt taas väga kuuma õhku juurde. Sooja on öösel 13..18, rannikul kuni 20, päeval 29..34°C.

Esmaspäeval püsib kõrgrõhkkonna servas kuum ja valdavalt sajuta ilm. Puhub mõõdukas kagutuul. Sooja on öösel 17..22, päeval 29..35°C.