Neljapäeval madalrõhkkonna mõju väheneb ja tõusva õhurõhu foonil on ilm suurema sajuta. Vaid üksikutes kohtades võib veidi lörtsi sadada. Tuul nõrgeneb ja on päeval muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 1 kuni 6 kraadi.

Reede öösel on mõjusam väike kõrgrõhuhari ja ilm on sajuta. Tuul on nõrk ja valdavalt lõunakaarest. Ennelõuna on sajuta. Õhtupoolikul jõuavad Läänemerelt läheneva madalrõhulohu sajupilved Lääne-Eestisse, sajab enamasti lörtsi, saartel ka vihma. Edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni -6, Lääne-Eesti saartel ja rannikul -2 kuni 1 kraadi, päeval 0 kuni 4 kraadi.

Laupäeva öösel liigub madalrõhulohk ühes sajupilvedega üle Eesti. Lääne-Eestis sajab lörtsi ja vihma, Kesk- ja Ida-Eestis algul lund, hiljem enamasti lörtsi. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis 0 kuni 2, Kesk- ja Ida-Eestis 0 kuni -3 kraadi. Hommikupoolikul eemaldub nõrgenev madalrõhulohk Karjala suunas. Idapoolsetes maakondades sajab veel siin-seal lörtsi ja vihma. Päeval jõuab Atlandilt Norra merele väga aktiivne madalrõhkkond ja laieneb üle Skandinaavia. Tihedam sadu Eestisse veel ei jõua, kuid lõuna- ja edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur on 1 kuni 5 kraadi.

Pühapäeval liigub aktiivne madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu ja selle lõunaserva mööda jõuab tihedamaid pilvi hommikuks looderannikule. Päeval sajab Eestis vahete-vahel vihma, algul võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub tugev edelatuul, puhangud ulatuvad 15, rannikul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4, päeval tõuseb 3 kuni 9 kraadini.

Esmaspäeval kaugeneb madalrõhkkond Teravmägede poole ja nõrgeneb ning selle mõju Läänemere ümbrusele väheneb. Nõrka vihma sajab kohati. Edelatuule puhanguid on öösel rannikul kuni 15 m/s, päeval on tuul nõrgem. Õhutemperatuur on öösel 1 kuni 4, päeval 3 kuni 9 kraadi.

Teisipäeval tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Öösel sajab veel nõrka vihma, päeval on saju võimalus väike. Tuul nõrgeneb ja puhub valdavalt läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, päeval 2 kuni 7 kraadi.

Kolmapäeva öö on kõrgrõhkkonna mõjul sajuta ja vaikne. Õhutemperatuur on -3 kuni 2 kraadi. Päeval suureneb Skandinaaviast madalrõhkkonna mõju. Edela- ja lõunatuul tugevneb. Õhtu poole suureneb saju võimalus. Õhutemperatuur on 2 kuni 7 kraadi.