Homme ulatub Eesti kohale nõrgeneva madalrõhkkonna serv. Kohati sajab vähest lund. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur öösel -3 kuni -9, päeval 0 kuni -5 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Neljapäeval on tõusva õhurõhu foonil üksikuid lumehooge. Tuul on nõrk. Õhutemperatuur öösel -5 kuni -10, päeval -2 kuni -7 kraadi.

Reede öösel on tugevam kõrgrõhuharja mõju ja ilm suurema sajuta ning vaikne. Õhutemperatuur on -7 kuni -12, Kagu-Eestis võib taevas selgem olla ja õhutemperatuur -15 ümbrusse langeda, pärast keskööd läheb Lääne-Eestis soojemaks. Päeval liigub aktiivsemaks muutuvatest põhjalaiuste tsüklonitest üks üle Põhja-Skandinaavia kagusse ning selle lume- ja lörtsisadu riivab õhtul ka Eesti idaosa. Edela- ja läänetuul tugevneb. Õhutemperatuur tõuseb 0 kuni -5, õhtul Lääne-Eestis +2-ni.

Laupäeva öö hakul sajab eemalduva madalrõhkkonna järel veel kohati lund ja lörtsi, seejärel tugevneb kõrgrõhuharja mõju ning saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas läänetuul. Päeval liigub järgmine madalrõhkkond üle Põhja-Skandinaavia Valge mere poole ja selle servast kandub ka Eestisse lund ja lörtsi, rannikule lühiajaliselt ka vihma. Lääne- ja edelatuul tugevneb. Õhutemperatuur öösel 0 kuni -6, päeval -1 kuni +2 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond edasi Barentsi merele ja selle järel sajab öösel hooti lund ja tuiskab. Päeval madalrõhkkonna mõju nõrgeneb ja saju võimalus väheneb. Puhub väga tugev loodetuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -7, päeval 0 kuni -5, Lääne-Eestis võib üle nulli tõusta.

Esmaspäeval liigub üle Eesti järgmine madalrõhulohk. Toob nii lund kui lörtsi, päeval ka vihma. Puhub tugev läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni -8, päeval -1 kuni +3 kraadi.

Teisipäeval liigub üle Eesti lauge kõrgrõhuhari. Öö ja ennelõuna on suurema sajuta. Öö hakul puhub nõrk läänekaare tuul. Hommikul pöördub edelasse ja tugevneb. Lääne poolt läheneb uus madalrõhulohk ning toob niiskemat ja soojemat õhku. Peval sajab enamasti lörtsi, sekka ka vihma. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -1 kuni +3 kraadi.