Homme on kõrgrõhkkonna mõju tugevam ja saju võimalus väike. Tuul on nõrk ja valdavalt lõunakaarest. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +1, selgema taeva korral võib Virumaal paar-kolm kraadi madalamale langeda. Päeval on sooja +1 kuni +6 kraadi, seisab ilmateenistuse nädalaprognoosis.

Reedel jääb Eesti kahe rõhuala piirimaile - Skandinaaviat katab võimsa madalarõhkkonna serv, Venemaal püsib kõrgrõhuala. Ilm on enamasti sajuta, vaid päeval võib üksikutes kohtades nõrka lörtsi pudeneda või vihma tibada. Tuul on nõrk ja valdavalt idast ja kagust. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Laupäeval liigub üle Läänemere madalrõhulohk. Ilm on pilvine ja sajab lörtsi ja vihma, aga sajuhulk on väike. Puhub võrdlemisi nõrk lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -4 kuni +1, päeval +2 kuni +6 kraadi.

Pühapäevaks jõuab Atlandilt uus aktiivne madalrõhkkond Norra rannikule ja see muudab õhurõhuvälja pingelisemaks ka Läänemere ümbruses. Lõuna- ja edelatuul tugevneb päeval mandril puhanguti 12, saartel kuni 18 m/s. Suurem sadu veel ei jõua, aga siin-seal tuleb nõrka lörtsi, päeval võib mõnes kohas ka vihma tibutada. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +1, päeval +2 kuni +4 kraadi.

Esmaspäeval liigub madalrõhulohk üle Läänemere. Sajab lörtsi ja vihma ning sadu on tihedam. Kagutuul ulatub sisemaal puhanguti 12, saartel 15, öö hakul 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Teisipäeval liigub aktiivne madalrõhkkond Skandinaaviasse ja selle kaguserv laieneb üle Eesti. Sajab lörtsi ja vihma. Tuul pöördub kagust edelasse ja on tugev. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +3, päeval +2 kuni +5 kraadi.

Kolmapäeval liigub madalrõhkkond edasi Soome ja selle lõunaserva mööda kandub üle Eesti sajupilvi, millest tuleb nii lörtsi kui vihma, öösel ka lund. Aeg-ajalt on sadu tihe. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +2, päeval +1 kuni +4 kraadi.