Homme öösel on valdavalt pilves ilm. Ajuti sajab lörtsi ja lund, sadu on peamiselt Põhja-Eestis. Tuul pöördub edelast kirdesse ja tugevneb hommikuks 5–10, rannikul iiliti 15 m/s. Õhutemperatuur langeb hommikuks -4 kuni +1 kraadini. Homme päeval tuleb pilves ilm, pärastlõunal ilm selgineb. Lume- ja lörtsisadu liigub lõuna poole. Puhub kirdetuul 5–10, rannikul puhanguti 15, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -4 kuni +1, õhtul langeb paiguti -12 kraadini.

Teisipäeva öö on vähese ja vahelduva pilvisusega ning kohati võib veidi lund sadada. Puhub põhjakaare tuul 3–7, öö hakul rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on -6 kuni -12, kohati kuni -15 kraadi. Päeval püsib vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, kohati võib veidi lund sadada. Puhub põhjakaare tuul 3–7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5 kraadi.

Kolmapäeva öösel on oodata vähese ja vahelduva pilvisusega ilma, kohati sajab vähest lund. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur on -6 kuni -12, kohati kuni -15 kraadi. Päev tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega, kohati sajab vähest lund. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur on -6 kuni -11, kohati võib langeda kuni -15 kraadini. Päeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2–7 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.