Homme öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab nii lund, lörtsi kui vihma. On jäidet ja kohati udu. Puhub lõunakaare tuul 4-9, saartel 7-12, hommikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi.

Homme päeval tuleb pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, pärastlõunal mitmel pool ka vihma ning on jäidet. Puhub lõuna- ja edelatuul 7-13, saartel ja rannikul puhanguti 15-18 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Laupäeva öö on peamiselt pilves, mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on +1 kuni +3 kraadi.

Laupäeva päeval tuleb pilves ilm, mitmel pool sajab lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on +1 kuni +3 kraadi.

Pühapäeva öösel on oodata peamiselt pilves ilma. Sajab lörtsi ja vihma, kohati võib tulla ka lund. Puhub lõuna- ja edelatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi.

Pühapäeva päev tuleb peamiselt pilves. Sajab lörtsi ja vihma, kohati võib tulla ka lund, pärastlõunal jäävad sajuhood harvemaks. Puhub lõuna- ja edelatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s, õhtul tuul veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Edela poolt alates levib lörtsi- ja vihmasadu kirde ja põhja poole. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi.

Esmaspäeva päeval tuleb pilves selgimistega ilm, kohati sajab vihma ja lörtsi. Tuul pöördub läänekaarde ja nõrgeneb 2-8 m/s. Õhutemperatuur on +1 kuni +4 kraadi.