Homme öösel on pilves selgimistega ja olulise sajuta ilm. Vastu hommikut pilvkate tiheneb, saartel sajab veidi vihma. Kohati on udu ja jäidet. Öö hakul puhub loodetuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 12 m/s, pärast keskööd nõrgeneb läänekaare tuul 1-6 m/s. Õhutemperatuur langeb -3 kuni -8 kraadini, saartel ja läänerannikul on -2 kuni +2 kraadi.

Homme päeval tuleb pilves ilm. Lääne-Eestis sajab veidi vihma, sekka lörtsi, õhtupoole tuleb Kesk- ja Ida-Eestis lörtsi ja lund. Mitmel pool on udu ja jäidet. Hommikupoolikul puhub läänekaare tuul 1-6, pärastlõunal lõuna- ja edelatuul 3-9 m/s, õhtul pöördub tuul saartel ja läänerannikul loodesse. Õhutemperatuur on -3 kuni +2, saartel kuni +4 kraadi.

Reede öösel on oodata enamasti pilves ilma. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, kohati ka vihma. On jäiteoht. Hommikuks sajud harvenevad. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +3 kraadi.

Reede päev tuleb pilves selgimistega. Ida-Eestis sajab kohati lund ja lörtsi, on jäiteoht. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves ja olulise sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.

Laupäeva päeval tuleb pilves ilm. Pärastlõunal sajab lääne poolt alates lörtsi ja vihma, Ida-Eestis ka lund. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9 m/s, õhtul pöördub saartel loodesse. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi.

Pühapäeva öösel pilvisus hõreneb. Öö hakul sajab Ida-Eestis lund ja lörtsi. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, saartel kuni +2 kraadi.

Pühapäeva päeval tuleb pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, lörtsi ja vihma, on jäiteoht. Päeva jooksul pöördub tuul loodesse ja põhja ja tugevneb 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi.