Homme liigub madalrõhkkond Norra rannikule ja on endiselt väga aktiivne. Läänemere ümbruses puhub öösel tormine edelatuul, puhanguid sisemaal 18, saartel ja rannikul 25 m/s. Päeva peale annab pisut pinge järele ja puhanguid on 4-5 m/s vähem. Sadusid on enam öö hakul, vähem hommikul ja päeval. Kuid juba õhtupoolikul jõuab Edela-Eestisse uus vihmasadu, hilisõhtul võib sisemaal sekka ka lörtsi tulla. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +1 kuni +5 kraadi.

Pühapäeval jääb madalrõhkkond Põhja-Euroopa kohale tiirlema ja selle lõunaservas on meil öö hakul edelatuul veel tugev ning sajab vihma ja lörtsi. Pärast keskööd tuul nõrgeneb ja saju võimalus väheneb. Päeval puhub mõõdukas edela- ja lõunatuul, vaid Saaremaal ja Liivi lahel võib tugevamat tuult teha. Sajuhooge on ennelõunal hõredamalt, pärastlõunal ja õhtul on lörtsi- ja lumehooge laialdasemalt. Õhutemperatuur ööpäeva vältel -1 kuni +3 kraadi.

Esmaspäevaks madalrõhkkonna mõju väheneb ja saju võimalus on väiksem. Läänekaare tuul on üürikeseks rahulikum. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval 0 kraadi ümbruses. Õhtul laieneb Skandinaaviast üle Läänemere taas madalrõhkkond. Tuul pöördub lõunasse ja kagusse ning tugevneb. Sadu jõuab saartele ning algab lörtsi ja lumena.

Teisipäeva liigub madalrõhkkond üle Läänemere Soome poole. Öö tuleb tiheda lume- ja lörtsisajuga ning väga tugeva kagu- ja lõunatuulega, puhanguid sisemaal 15, rannikul 20 m/s. Hommikuks läheb Lääne-Eestis sadu üle vihmaks ja tuul pöördub järk-järgult edelasse. Päeval sajab lörtsi ja vihma ning puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni +2 kraadi, hommikuks tõuseb, päeval +1 kuni +4 kraadi.

Kolmapäeval eemaldub madalrõhkkond aeglaselt Karjala suunas. Öösel katab Eestit selle edelaserv. Sajab lörtsi ja vihma. Öö hakul puhub tugev edelatuul, pärast keskööd pöördub alates saartest läände ja loodesse ning nõrgeneb. Päeval tuleb sajuhooge lörtsi ja lumena. Puhub mõõdukas läänetuul. Õhutemperatuur ööpäeva vältel -2 kuni +2 kraadi.

Neljapäeval ulatub Venemaa põhjaaladele suunduva madalrõhkkonna kauge serv veel Eestini. Loodevoolus saabuv õhumass on mõõdukalt külm. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel 0 kuni -5, päeval -1 kuni +1 kraadi.

Reedel tugevneb üürikeseks kargema õhuga kõrgrõhuhari ja ilm on suurema sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel -1 kuni -6, päeval -1 kuni +1 kraadi.