Homme on Eesti külma kuiva õhumassiga kõrgrõhuala mõju all. Ilm on sajuta. Puhub mõõdukas või nõrk lõunakaare tuul. Öösiti on taevas selge ja õhutemperatuur langeb -2 kuni -6 kraadini, Lõuna-Eestis kohati -9-ni, meremõjuga rannikul jääb nullist kõrgemale, päeval 3 kuni 7 kraadi.

Laupäeval laieneb Skandinaaviasse madalrõhkkonna serv ja sunnib kõrgrõhkkonna veidi kaugemale kagusse taganema, kuid selle loodeserv jääb kindlalt üle Eesti. Taevas on pilvisem, kuid saju võimalus on alla 25%. Öösel on tuul lõunakaarest ja rahulik, päeval tugevneb edelatuul ning ulatub rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur öösel 0 kuni -6, saarte rannikul kuni +3, päeval 3 kuni 8 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu itta ja selle lõunaservas saabub meile soe õhumass, samuti jõuavad meile paksemad pilved, kust võib kohati ka vähest vihma sadada (tõenäosus kuni 50%). Puhub tugev edela- ja läänetuul, puhanguid on rannikul enam kui 15 m/s. Õhutemperatuur öösel -2 kuni +5, hommikuks tõuseb Lääne-Eestis kuni +9, päeval 7 kuni 12 kraadi.

Esmaspäeva öösel mõjutab ilma eemalduv madalrõhulohk ja sajuvõimalus on 50% lähedal, päeval läheneb Skandinaaviast uus kõrgrõhuhari ja sajuvõimalus päeva jooksul veelgi väheneb. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel +3 kuni +8, päeval 7 kuni 12 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna põhjaservas enamasti sajuta, kuigi päeval proovib põhja poolt uus madalrõhulohk teha endale teed lõuna poole ja nii püsib vähese vihma võimalus 50% piires. Puhub mõõdukas või nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel -2 kuni +4, päeval 7 kuni 12 kraadi.

Kolmapäeval liigub üle Skandinaavia põhjatipu uus madalrõhkkond ja selle väheaktiivse lohu üleminek suurendab meil vihmavõimalust 70%-ni, kuid sajuhulk jääb endiselt väikeseks. Läänekaare tuul veidi tugevneb. Õhutemperatuur öösel +1 kuni +6, päeval 7 kuni 10 kraadi.

Neljapäeval jääb ilm 80% tõenäosusega kõrgrõhuala mõjutada ja sajuvõimalus on väike. Puhub nõrk läänekaare tuul. Õhutemperatuur öösel -2 kuni +4, päeval 6 kuni 10 kraadi.