Homme muutub kõrgrõhkkond Eesti kohal jõulisemaks. Ilm on rahulik, sajuta ning pilvekiht laiguti hõreneb. Õhutemperatuur langeb öösel selgema taeva all veidi alla nulli, pilvise ilmaga jääb plusspoolele, meremõjuga rannikul on sooja +7 ümber, päeval 8-11 kraadi, kirjutab ilmateenistus oma nädalaprognoosis.

Reedel püsib kõrgrõhkkond servaga Eesti kohal. Ilm on sajuta. Tuul puhub lõunakaarest ja on võrdlemisi nõrk, vaid Soome lahe rannikul võib ulatuda puhanguti 11 m/s. Öösel on enam selgemat taevast ja õhutemperatuur langeb -1 kuni +3-ni, meremõjuga rannikul on kuni 8 kraadi. Päev on tõenäoliselt pilvisem ning sooja 7-9 kraadi.

Laupäeval püsib kõrgrõhuvöönd üle Eesti. Ilm on sajuta ja pilvekihi hajumiseks muutuvad tingimused soodsamaks. Ilm on võrdlemisi rahulik. Õhutemperatuur öösel 0 kuni +4 kraadi, selgema taeva all langeb miinustesse. Meremõjuga rannikul on sooja kuni 8, päeval kuni 11 kraadi.

Pühapäeval suundub üle Skandinaavia põhjatipu madalrõhkkond ja selle lohk liigub üle Soome ning üksikud vihmapilved võivad ka Eestit riivata. Puhub mõõdukas läänekaare tuul, õhtul pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur öösel -1-st sisemaal kuni +8-ni rannikul, päeval 7-11 kraadi.

Esmaspäev on tõusva õhurõhu foonil olulise sajuta. Tuul puhub põhjakaarest. Õhutemperatuur 0 kuni +6, rannikul veel paar kraadi kõrgem, päeval 6 kuni 9 kraadi.

Teisipäev tuleb kõrgrõhkkonna servas suuremal osal Eestist sajuta. Üksikutes kohtades on nõrga vihma võimalus. Tuul pöördub lõunakaarde ning on enamasti nõrk. Õhutemperatuur öösel -1 kuni +3, rannikul kuni 7, päeval 5-8 kraadi.

Järgmisel kolmapäeval jõuab Skandinaaviasse aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde. Lõuna- ja edelatuul paisub tugevaks, tänastel andmetel võib puhanguid üle 20 m/s olla (tõenäosusega kuni 50%). Tihedamad sajupilved jõuavad õhtu poole. Õhutemperatuur öösel 0 kuni +5, rannikul kuni +7, päeval 7 kuni 11 kraadi.