Teisipäeval jääb madalrõhkkond Norra merele tiirlema ja selle lohk liigub üle Eesti. Öösel sajab tihedat lörtsi ja vihma. Puhub tugev lõuna ja edelatuul 5-12, puhanguti 15, öö hakul rannikul kuni 22 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Päeval sajab üksikutes kohtades nõrka vihma. Puhub edelatuul 5-12 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Kolmapäeval kandub kiires edelavoolus ookeanilt soojust ja niiskust, mis lisab energiat Põhja-Euroopa kohal tiirlevale madalrõhkkonnale. Skandinaavia kohal tekib uus osatsüklon, mis laieneb Läänemere ümbrusse. Öösel sajab tihedat lörtsi ja vihma, päeval on sadusid hõredamalt. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, rannikul on puhanguid 15, öö hakul saartel kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +4, päeval +1 kuni +5 kraadi.

Neljapäeval liigub osatsüklon Soome ja selle serva mööda kandub Eestisse tihe lörtsisadu, Lääne-Eestis tuleb sekka ka vihma. Puhub tugev lõuna- ja edelatuul 7-12, puhanguti 17, saartel ja rannikul öösel kuni 23 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni +3, päeval 0 kuni +5 kraadi.

Reedeks jääb Eesti madalrõhkkonna serva. Aeg-ajalt sajab vihma, kohati võib sekka ka lörtsi tulla. Puhub tugev edelatuul, puhanguid on sisemaal 15, rannikul 20 m/s. Kui osatsüklon väga aktiivseks muutub, siis on tuul veel tugevam. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel +2 kuni +6 kraadi.

Laupäeva öösel liigub üle Eesti lauge kõrgrõhuhari. Kohati võib veidi vihma või lörtsi sadada. Tuul lühiajaliselt nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi. Päeval läheneb Skandinaaviast uus madalrõhkkond. Edelatuul taas tugevneb. Õhtuks jõuab tihe lörtsisadu. Õhutemperatuur on +1 kuni +4 kraadi.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond üle Botnia lahe Soome ja Eesti jääb selle serva. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. Puhub võrdlemisi tugev edelatuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni +4 kraadi. Õhtu poole pöördub tuul loodesse ja algab külmema õhu sissetung ning õhutemperatuur langeb alla 0 kraadi.

Esmaspäeva ööks madalrõhkkond eemaldub. Saju võimalus väheneb. Puhub loodetuul. Õhutemperatuur langeb alla 0 kraadi. Päevane prognoospilt on vastuoluline. Kui jõuline edelavool ookeanilt uue sooja Läänemere äärde lükkab, siis on taas sadu, tuule tugevnemist ja õhutemperatuuri tõusu üle 0 kraadi oodata. Kui püsib loodevool, siis on ilm kargem ja rahulikum.