Kolmapäeval eemaldub madalrõhkkond üle Skandinaavia põhjatipu, kuid selle äärmises lõunaservas sajab meil kohati, nii lund, lörtsi kui vihma, on jäidet. Puhub mõõdukas lõuna- ja edelatuul. Õhutemperatuur on öösel Kesk- ja Ida-Eestis -1..-4, Lääne-Eestis 0..+4, päeval Ida-Eestis -1..+1, Lääne-Eestis +2..+6°C.

Neljapäeval jääme kõrgrõhkkonna kaugesse lääneserva. Siin-seal tuleb sajab veidi. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel Lääne-Eestis -2..+3, ida pool võib kuni -5°C, päeval 0..-3, saartel ja kohati läänerannikul +1..+3°C.

Alates reedest saab ilmategijaks külma õhumassiga kõrgrõhkkond. Taevas selgineb ja ilm on sajuta, õhutemperatuur langeb.

Reedel on sajuta nõrga lõuna- ja kagutuulega ilm. Õhutemperatuur on öösel -3..-9, saartel rannikul on napilt plusspoolel, päeval -2..-5, saartel 0°C lähedal.

Laupäeval on sajuta nõrga kagu- ja idatuulega ilm. Õhutemperatuur on öösel -5..-10, Kagu-Eestis kuni -13, saartel 0..-4, päeval on -3..-7, saartel 0..-3°C.

Pühapäeval on samuti sajuta nõrga ida- ja kagutuulega ilm. Õhutemperatuur on öösel -7..-12, saartel -1..-6°C, päeval -4..-7, saartel 0..-3°C.

Esmaspäeval tugevneb uuesti kõrgrõhuala. Kui selle kese tekib Lõuna-Soome kohal, siis pöördub tuul kirdesse ja Soome lahe kohal tekkivad lumepilved liiguvad Põhja-Eestisse, kui kõrgrõhkkonna kese jääb ida poole, siis on ilm jätkuvalt sajuta. Puhub nõrk idakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel -5..-10, Kagu-paar kraadi madalam, päeval -1..-5°C.

Teisipäeval on Eesti kohal kõrgrõhuala. Ilm on sajuta. Tuul nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on öösel -6..-12, saartel -2..-5, päeval -2..-5, kohati Põhja-Eestis -6..-8°C.