Homme jõuab Norra rannikule uus aktiivne madalrõhkkond ja selle surve Läänemere ümbrusele muutub jõuliseks. Lõuna- ja kagutuul tugevneb veelgi, puhanguid on 15, pärast keskööd ja ka ennelõunal saartel ja rannikul kuni 21 m/s. Hommikuks jõuab tihedam sadu saartele ja päeva peale laieneb mandri lääneossa, ida pool tuleb vaid siin-seal nõrka lund. Püsib jäiteoht. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel Tallinna-Pärnu joonest lääne pool -2 kuni +2, ida pool 0 kuni -5 kraadi, teatab ilmateenistus.

Reedel jääb Eesti madalrõhkkonna servaalale, kuid selle surve annab veidi järele ning lõuna- ja kagutuul on nõrgem. Kohati sajab nõrka lund, saartel ka lörtsi. Õhuvool pöördub lõunakaarde ja sealt saabuv õhumass on soojem. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, saarte rannikul kuni +1 kraadi, päeval -2 kuni +1 kraadi.

Laupäeval liigub Kesk-Euroopast põhja poole uus osatsüklon. Lisandub niiskust. Sajab tihedat lund ja lörtsi, pärastlõunal ja õhtul idapoolsetes maakondades ka vihma. Öösel puhub võrdlemisi tugev kagu- ja lõunatuul, päeval nõrgeneb. Õhutemperatuur on öö hakul -3 kuni +2, pärast keskööd tõuseb ning on hommikul ja päeval 0 kuni +4 kraadi.

Pühapäeval liigub lõuna poolt järgmine osatsüklon mööda Balti riikide lääneserva Soome lahe suudme poole. Meil sajab enamasti lörtsi ja vihma. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul, õhtu poole võib lõuna- ja edelatuul tugevneda. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -1 kuni +4 kraadi.

Esmaspäevaks kandub madalrõhkkonna raskuspunkt enam Soome ja Rootsi rannikule ning ühes sellega ka tihedam sajuala. Järgmine lõuna poolt lähenev osatsüklon liigub ka tänastel andmetel Eestist kaugemalt ida poolt mööda ja selle sajutsoon kandub Venemaale. Nõnda jääme kahe suurema sajuala vahele ja sel juhul sajab meil vaid siin-seal vähest lund. Lõuna- ja edelatuul on öösel tugev, päeva jooksul nõrgeneb. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -4 kuni +1 kraadi.

Teisipäeval jääb Eesti madalrõhkkonna servaalale. Kohati sajab vähest lund. Puhub mõõdukas lõunakaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, kui laiguti pilvekiht hõreneb, siis võib veel paar-kolm kraadi madalamale langeda. Päeval näitab kraadiklaas -3 kuni +1 kraadi.

Kolmapäeval ulatub hääbuva madalrõhkkonna serv veel Eesti kohale. Kohati võib nõrka lund või lörtsi sadada. Tuul pöördub läänekaarde ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni -5, päeval -2 kuni +1 kraadi.