Kolmapäeva öösel jõuab Atlandilt väga aktiivne madalrõhkkond Islandi alla ja päeval liigub Norra merele ning surve Läänemere ümbrusele muutub järjest suuremaks. Öösel tugevneb edelatuul Eesti rannikuvetes puhanguti 15, hommikuks 18 m/s. Päeval paisub lõunatuul rannikul puhanguti 20-25, Saaremaal ja Hiiumaal vastu Läänemerd kuni 28 m/s, sisemaal on puhanguid 15, õhtupoolikul kuni 17 m/s.

Tihedam sajuala veel ei jõua ja kohati võib vaid veidi sadada. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4 kraadi, idaservas kuni -1 kraadi, päeval -2 kuni +3 kraadi, seejuures Tallinn-Pärnu joonest lääne pool on valdavalt plusspoolel, ida pool aga enamasti alla 0 kraadi.

Neljapäeval läheneb madalrõhkkond Norra rannikule ja öösel katab Eesti lääneserva tihe lörtsisadu, saartel tuleb ka vihma. Sügavamal sisemaal sajab veidi lund. Päeval on nõrga lörtsi ja vihma võimalus põhiliselt Lääne-Eestis. Lõuna- ja kagutuul annab veidi järele, kuid puhanguid on sisemaal ikka 14, rannikul 20, öö hakul 23 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel Tallinna-Pärnu joonest lääne pool 0 kuni +3, ida pool 0 kuni -3 kraadi.

Reedel nihkub madalrõhkkonna tegevus Skandinaavia rannikule. Vana madalrõhkkonna servas tekib uus osatsüklon, mis päevaks liigub Taani väinade suunas. Õhurõhuväli muutub pingelisemaks eelkõige õhtul, mil lõunatuul tugevneb kiiresti puhanguti 21 m/s, hilisõhtul vastu Läänemerd 25 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni +3, päeval 0 kuni +4 kraadi.

Laupäeva ööks liigub aktiivne osatsüklon Botnia lahele ja selle tihe lörtsisadu laieneb üle Eesti. Lõunatuul paisub sisemaal puhanguti kuni 20, rannikul 25 m/s. Kui tsükloni kese veidi lõunapoolsemat trajektoori mööda läheb, siis võivad tuuleiilid Saaremaal ja Hiiumaal ning Liivi lahel kuni 30 m/s ulatuda. Päeval eemaldub tsüklon Karjala kohale, sadu hõreneb ja tuul pisut nõrgeneb. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni +4, päeval +1 kuni +6 kraadi.

Pühapäevaks jääme madalrõhkkonna kaugesse lõunaserva. Kohati sajab veidi lörtsi ja vihma. Edelatuul ulatub puhanguti 14, rannikul 17 m/s. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni +5 kraadi.

Esmaspäeval liigub Islandi lähistelt Norra ranniku suunas uus aktiivne madalrõhkkond ja laieneb Läänemere äärde, tõstes edela- ja lõunatuule taas rannikualadel kuni 23 m/s. Tihedam sadu tõenäoliselt veel ei jõua ja vaid kohati sajab veidi lörtsi ja vihma. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel -2 kuni +3 kraadi.

Teisipäeval jõuab Eesti kohale madalrõhulohk. Sajab lörtsi ja vihma. Puhub tugev edelatuul. Õhutemperatuur on ööpäeva vältel 0 kuni +4 kraadi.