Neljapäeval tuleb madalrõhkkond Eesti kohale. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma. Tuul puhub valdavalt idakaarest ning on mandri sisealadel nõrk, Lääne- ja Põhja-Eestis ulatub põhjakaare tuul 5-10, saartel puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 3, päeval 2 kuni 7 kraadi.

Suurel reedel madalrõhkkond küll nõrgeneb, kuid jääb Eesti vahetusse lähedusse tiirlema. Vahete-vahel sajab, aga sajuhulk on enamasti väike. Sajuhood on enamasti lörtsina, sekka tuleb ka vihma. Tuul on mandril nõrk ja valdavalt läänekaarest, saartel puhub loodetuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 2, päeval 2 kuni 6 kraadi.

Laupäeva öösel on sadusid hõredalt. Puhub nõrk põhjakaare tuul. Õhutemperatuur on -2 kuni 2 kraadi. Päevaks saab madalrõhkkond Venemaa kohalt energiat lisaks ja elavneb uuesti. Taevas kattub kõikjal pilvedega ja sajab lörtsi. Puhub põhja- ja kirdetuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 2 kuni 5 kraadi.

Pühapäeval jääb madalrõhkkonna serv Eesti kohale. Vahete-vahel sajab lörtsi, päeval sekka ka vihma. Puhub idakaare tuul 3-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 1, päeval 3 kuni 7 kraadi.

Esmaspäeval tõusva õhurõhu foonil madalrõhkkond nõrgeneb. Kohati on veel sajuhooge. Puhub põhjakaare tuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, päeval 3 kuni 8 kraadi.

Teisipäeva öösel piiravad Eestit nii loode kui kagu poolt madalrõhkkonnad ja nende kahe vahel on pilvi hõredamalt ja saju võimalus väiksem. Tuul on võrdlemisi nõrk, hommikul tugevneb. Õhutemperatuur langeb -2 kuni 1 kraadini. Päeval suureneb mõlemalt poolt madalrõhkkonna mõju ja lisandub niiskust. Sajab vihma ja lörtsi. Ilm muutub tuuliseks. Õhutemperatuur on 2 kuni 7 kraadi.

Kolmapäev tuleb madalrõhkkonna mõjualas lörtsi- ja vihmahoogudega. Päeva peale võivad sajuhood hõreneda ja tuul nõrgeneda. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 3, päeval 2 kuni 7 kraadi.