Kolmapäeval liigub madalrõhkkond Norra merelt itta ja selle järel tugevneb kõrgrõhkkonna mõju. Tihedam sadu meile ei ulatu, vaid päeval võib kohati lühiajalisi vihmahooge tulla. Läänekaare tuul tugevneb hommikul lääne poolt alates 7-12, puhanguti 18, saartel ja looderannikul kuni 23 m/s. Pärastlõuna on üle Eesti väga tugeva tuulega. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 3, päeval 4 kuni 9 kraadi.

Neljapäeval liigub järgmine aktiivne madalrõhkkond üle Norra mere Skandinaavia põhjaossa. Samal ajal tugevneb Kesk-Euroopa poolt kõrgrõhuala. Kahe rõhuala vastasseisu tõttu ulatuvad tugeva loodetuule puhangud 15, rannikul öö hakul 20 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb veidi. Selge ööga langeb õhutemperatuur 0 kuni 5 kraadi. Päev on samuti sajuta. Tuul pöördub läände ja edelasse ning ulatub rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 6 kuni 11 kraadi.

Reedel on kõrgrõhuharja mõjul pilvi vähe ja ilm sajuta. Puhub läänekaare tuul 5-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, päeval 6 kuni 12 kraadi.

Laupäevaks kandub kõrgrõhkkonna põhjaserva mööda Eestisse soe õhumass. Ilm on sajuta. Puhub mõõdukas läänekaare tuul. Õhutemperatuur on öösel 0 kuni 5, päeval 10 kuni 15 kraadi, Kagu-Eestis võib paar kraadi kõrgemale tõusta.

Pühapäeval liigub madalrõhkkond üle Skandinaavia ja Soome itta. Õhumass vahetub jahedama vastu. Kohati sajab hoovihma. Puhub tugev edela- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel 3 kuni 9, päeval 6 kuni 11 kraadi.

Esmaspäeva öö on kõrgrõhkkonna mõjul sajuta. Puhub mõõdukas edelatuul. Õhutemperatuur on 0 kuni 4 kraadi. Päeval jõuab madalrõhulohk ühes vihmapilvedega. Õhutemperatuur on 5 kuni 10 kraadi.

Teisipäeva öösel sajab siin-seal vihma ja lörtsi. Päevaks tugevneb kõrgrõhkkonna mõju ja ilm on tõenäoliselt sajuta. Tuul puhub läänekaarest. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4, päeval 5 kuni 10 kraadi.