Neljapäeval jääb vana madalrõhkkond Karjala kohale tiirlema ja selle süsteemi suubub Skandinaaviast uus väike keeris ning toob Eestisse sajupilvi lisaks. Öösel on sadu tihedam ja seda eelkõige Haapsalu-Türi joonest lõuna pool. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, varahommikul tugevneb Liivi lahe ümbruses ja Lõuna-Eestis põhja- ja loodetuul 6-12 m/s. Päeval võib kohati hoovihma sadada. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4, päeval 6 kuni 10 kraadi.

Reedel eemaldub madalrõhkkond Volgamaade poole ja selle järel pöördub õhuvool põhjakaarde. Siin-seal sajab lörtsi ja vihma. Öösel puhub mõõdukas läänekaare tuul, päeval pöördub tuul loodesse ja põhja ning õhtu poole veidi tugevneb. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4, päeval 4 kuni 9 kraadi.

Laupäeval võib tõusva õhurõhu foonil sajuhooge vaid üksikuid olla. Suuremal osal Eestist on aga sajuta ilm. Puhub mõõdukas põhjakaare tuul ning on sisemaal võrdlemisi nõrk, Põhja- ja Lääne-Eestis rannikualadel puhanguti 12-13 m/s. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 4, päeval 4 kuni 9 kraadi.

Pühapäeval liigub Skandinaavia põhjatipust kagusse madalrõhkkond. Kui kiiresti kandub pilvemass Eestini ja kui ulatuslikuks kujunevad sajud, seda lubab ilmateenistus lähipäevil täpsustada. Tuul puhub valdavalt põhjakaarest, vaid lühiajaliselt võib läände pöörduda. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Esmaspäeval võib sadada lumekruupe

Esmaspäeval tugevneb läänepoolse kõrgrõhkkonna mõju. Venemaale jääb aga tiirlema madalrõhuala ning kahe rõhuala piirimail valitseb tugev põhja-loodevool. Eesti kohale võib jõuda hoogsajupilvi. Õhumass on võrdlemisi külm ning sadada võib nii vihma kui lumekruupe. Põhjakaare tuul on tuntav. Õhutemperatuur on öösel -3 kuni 2, päeval 4 kuni 8 kraadi.

Teisipäeval ugevneb Skandinaavias kõrgrõhkkonna mõju ja saju võimalus on väiksem. Puhub mõõdukas loode- ja läänetuul. Õhutemperatuur on öösel -2 kuni 3 kraadi, päevaks jõuab soojem õhumass ja temperatuur tõuseb 8 kuni 13 kraadini.

Kolmapäev on kõrgrõhkkonna servas sajuta. Öö on rahulik, päev aga tugevneva edelatuulega. Õhutemperatuur on öösel -1 kuni 3, päeval 12 kuni 14, meretuulega rannikul kuni 8 kraadi.